Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 Mandraccio
edy Tactiek Mandro884
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 37.1
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Pumpa onderschept slim de pass. Pumpa geeft een hoge lob. Inworp. Rab met een snelle inworp. Stubiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Svatoš kopt de bal weg. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică is nu in balbezit. Zelai verovert de bal door een tackle van achteren. Zelai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Muradlı geeft een lange en hoge pass. Zelai kopt de bal weg. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 1:0

13e minuut.
Stubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Zelai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stubiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Milică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rustichello kopt de bal weg. Zelai is nu in balbezit. Zelai schiet op doel. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 2:0

16e minuut.
Rustichello kopt de bal weg. Jihai rent richting de bal. Jihai speelt de bal door. Zelai rent richting de bal. Zelai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dekker speelt de bal door. Zelai rent richting de bal. Milică rent richting de bal. Zelai onderschept slim de pass. Zelai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Pumpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpa onderschept slim de pass. Pumpa geeft een lange en hoge pass. Zelai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jihai heeft problemen om de bal te vangen. Jihai passt de bal zonder na te denken. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hoskins probeert naar een medespeler te passen. Stubiński met een sublieme pass. Pumpa is nu in balbezit. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jihai geeft de bal voor. Deniz kopt de bal weg. Proca geeft de bal voor. Svatoš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 3:0

28e minuut.
Stubiński rent richting de bal. Stubiński speelt de bal door. Deniz is nu in balbezit. Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Duy Quang geeft een lange en hoge pass. Ogryzek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deniz de bal. Svatoš rent richting de bal. Svatoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rab rent richting de bal. Dekker onderschept slim de pass. Dekker met een sublieme pass. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Proca speelt de bal door. Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal met de wreef. Zelai rent richting de bal. Zelai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 4:0

42e minuut.
Zelai is nu in balbezit. Zelai passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zelai onderschept slim de pass. Zelai geeft de bal voor. Klungelig pakt Deniz de bal. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Zinzi bokst de bal weg. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoskins krijgt een gele kaart. Zelai raakt geblesseerd tijdens het duel. Svatoš kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 48%, Mandraccio 52%.
Trentino 1921 - Mandraccio 5:0

47e minuut.
Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moşneguţu. Moşneguţu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stubiński geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Duy Quang geeft een hoge lob. Svatoš kopt de bal weg. Jihai is nu in balbezit. Jihai geeft een lange en hoge pass. Svatoš springt en kopt de bal. Paal! Milică heeft problemen om de bal te vangen. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 6:0

61e minuut.
Pumpa onderschept slim de pass. Pumpa passt de bal met de wreef. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelai rent richting de bal. Zelai draait met de bal, schiet en ... Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Zelai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zelai de bal. Zelai schiet op doel. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 7:0

69e minuut.
Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek draait met de bal, schiet en ... Minicuci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 7:1

71e minuut.
Proca geeft de bal voor. Daar is Spinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš passt de bal zonder na te denken. Daar is Zelai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Duy Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Quang geeft een lange en hoge pass. Zelai rent richting de bal. Zelai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 8:1

78e minuut.
Salm onderschept slim de pass. Salm geeft een lange en hoge pass. Ogryzek met een sublieme pass. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Zinzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rustichello geeft een lange en hoge pass. Ogryzek probeert de bal met de borst te controleren. Zelai is nu in balbezit. Zelai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Mandraccio 9:1

87e minuut.
Zelai passt de bal in één keer door. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker met een sublieme pass. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 49%, Mandraccio 51%.
Trentino 1921 - Mandraccio 9:1