Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 foffo
ANOMALO XW2 Tactiek doc
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
51.9 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Gallinari probeert naar een medespeler te passen. Zambito rent richting de bal. Zambito passt de bal in één keer door. Rotolo rent richting de bal. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rotolo is nu in balbezit. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi onderschept slim de pass. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kostov geeft de bal voor. Klungelig pakt Santia de bal. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - foffo 0:1

25e minuut.
Erroi is nu in balbezit. Kress onderschept slim de pass. Rotolo begaat een overtreding. Rotolo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gallinari met een sublieme pass. Klungelig pakt Zambito de bal. Remondi probeert naar een medespeler te passen. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo is nu in balbezit. Erroi is nu in balbezit. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 34%, foffo 66%.
F.F. Ambra 1968 - foffo 0:1

48e minuut.
Remondi kopt de bal weg. Daar is Zambito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambito passt de bal in één keer door. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Zabielski is nu in balbezit. Krzewiński met een sublieme pass. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo haalt uit met een fantastische trap. Zamati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - foffo 0:2

61e minuut.
Inworp. Kędzior komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zbarakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk geeft een hoge lob. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambito onderschept slim de pass. Zambito probeert naar een medespeler te passen. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - foffo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 41%, foffo 59%.
F.F. Ambra 1968 - foffo 1:2