Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint A.C. Verona
indica Tactiek 433 ACV pro Gun
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Marteau de bal. Altamura is nu in balbezit. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau heeft problemen om de bal te vangen. Marteau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bascini met een snelle inworp. Stramaccioni speelt de bal door. Marinacci is nu in balbezit. Marinacci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 0:1

12e minuut.
Engl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica passt de bal zonder na te denken. Engl rent richting de bal. Engl geeft een hoge lob. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WEEDSjoint - A.C. Verona 1:1

20e minuut.
Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni passt de bal met de wreef. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manolikas geeft een hoge lob. Jaansen kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Palma. De Palma krijgt een gele kaart. Jaansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jourda met een snel genomen vrije trap. Plešnica kopt de bal weg. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jourda probeert naar een medespeler te passen. Nef is nu in balbezit. Nef passt de bal in één keer door. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alicante probeert naar een medespeler te passen. Engl speelt de bal door. Nef speelt de bal door. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fregapane onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Meomartino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nef met een snelle inworp. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sârbulescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 38%, A.C. Verona 62%.
WEEDSjoint - A.C. Verona 2:1

50e minuut.
Engl rent richting de bal. Engl speelt de bal door. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 3:1

54e minuut.
Nef kopt de bal weg. Engl heeft problemen om de bal te vangen. Engl probeert naar een medespeler te passen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Engl probeert naar een medespeler te passen. Nef met een sublieme pass. Zappacosta rent richting de bal. Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 4:1

58e minuut.
Stramaccioni is nu in balbezit. Bascini rent richting de bal. Bascini passt de bal met de wreef. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaansen rent richting de bal. Jaansen geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu kopt de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau onderschept slim de pass. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 5:1

65e minuut.
Fregapane geeft een hoge lob. Marinacci kopt de bal weg. Daar is Manolikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Taveri verovert de bal door een tackle van achteren. Taveri passt de bal in één keer door. Nef speelt de bal door. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Manolikas geeft een lange en hoge pass. Meomartino kopt de bal weg. Manolikas heeft problemen om de bal te vangen. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 5:2

77e minuut.
Engl bereikt de bal nog maar net als eerste. Engl geeft de bal voor. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 6:2

81e minuut.
Nef is nu in balbezit. Nef passt de bal zonder na te denken. Engl probeert naar een medespeler te passen. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine bokst de bal weg. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - A.C. Verona 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 32%, A.C. Verona 68%.
WEEDSjoint - A.C. Verona 7:2