Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sove Utd WLAFIFA
rombo dinamico Tactiek 343
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Margarini is nu in balbezit. Pavlovský rent richting de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlovský draait met de bal, schiet en ... Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Costa is nu in balbezit. Bolimowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Margarini kopt de bal weg. Pavlovský is nu in balbezit. Pavlovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Keřlík speelt de bal door. Costa is nu in balbezit. Costa geeft een lange en hoge pass. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini schiet op doel. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Doeltrap. Vilores trapt de bal weg van het doel. Costa is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass. Margarini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Broggi neemt de hoekschop. Pavlovský heeft problemen om de bal te vangen. Pavlovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Broggi kopt de bal weg. Daar is Zorrilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovský draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Costa kopt de bal weg. Ayala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maidana raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortázar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macovei controleert de bal met de borst. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Margarini is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broggi zal de hoekschop nemen. Pavlovský rent richting de bal. Pavlovský draait met de bal, schiet en ... Albera bokst de bal weg.

33e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Broggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić is nu in balbezit. Perić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manfredi rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa probeert naar een medespeler te passen. Pavlovský rent richting de bal. Pavlovský haalt uit met een fantastische trap. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gałus verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanzo de bal. Maidana rent richting de bal. Maidana geeft een hoge lob. Vilores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Antunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilores bokst de bal weg. Macovei rent richting de bal. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WLAFIFA 0:1

40e minuut.
Margarini kopt de bal weg. Pavlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini verovert de bal door een tackle van achteren. Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sove Utd - WLAFIFA 1:1

42e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla geeft de bal voor. Inworp. Broggi met de inworp. Perić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Maidana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palazzolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 35%, WLAFIFA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sove Utd - WLAFIFA 1:1

47e minuut.
Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo rent richting de bal. Macovei rent richting de bal. Macovei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WLAFIFA 1:2

49e minuut.
Antunez geeft een hoge lob. Ayala kopt de bal weg. Inworp. Costa met een snelle inworp. Perić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Broggi met de inworp. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić geeft de bal voor. Margarini krijgt zijn hoofd ertegen. Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Perić geeft de bal voor. Zorrilla is nu in balbezit. Pavlovský is nu in balbezit. Pavlovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sove Utd - WLAFIFA 2:2

68e minuut.
Vilores met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Pavlovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlovský probeert naar een medespeler te passen. Margarini rent richting de bal. Albera bokst de bal weg. Margarini is nu in balbezit. Margarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WLAFIFA 3:2

70e minuut.
Manfredi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Perić ... Strafschop! Sanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Palazzolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Albera met een harde bal richting middenveld. Bolimowski kopt de bal weg. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla geeft een lange en hoge pass. Dall`Ara bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei verovert de bal door een tackle van achteren. Macovei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 47%, WLAFIFA 53%.
Sove Utd - WLAFIFA 3:2