Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WLAFIFA Sove Utd
343 Tactiek Acquario
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Perić rent richting de bal. Aiftincăi is nu in balbezit. Perić verovert de bal door een tackle van achteren. Perić geeft een lange en hoge pass. Bodicico springt en kopt de bal. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tămâie onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bodicico springt en kopt de bal. Albera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Sove Utd 0:1

10e minuut.
Aiftincăi geeft de bal voor. Inworp. Perić met een snelle inworp. Kokinelis rent richting de bal. Kokinelis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokinelis rent richting de bal. Kokinelis passt de bal in één keer door. Bodicico rent richting de bal. Bodicico schiet op doel. De bal raakt de paal. Albera probeert wanhopig de bal te grijpen. Rico Soto kan de bal niet met de borst controleren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albera probeert naar een medespeler te passen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Šedivec passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Kokinelis speelt de bal door. Bodicico rent richting de bal. Bodicico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kokinelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokinelis geeft de bal voor. Rico Soto kopt de bal weg. Rico Soto controleert de bal met de borst. Rico Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Costa kopt de bal weg. Daar is Tămâie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokinelis is nu in balbezit. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kokinelis rent richting de bal. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis speelt de bal door. Bodicico is nu in balbezit. Bodicico draait met de bal, schiet en ... Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Costa geeft een lange en hoge pass. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić is nu in balbezit. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 65%, Sove Utd 35%.
WLAFIFA - Sove Utd 0:1

46e minuut.
Suaudeau komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bortoli passt de bal met de wreef. Suaudeau is nu in balbezit. Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico haalt uit met een fantastische trap. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei passt de bal in één keer door. Rico Soto rent richting de bal. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Albera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Sove Utd 0:2

59e minuut.
Macovei passt de bal in één keer door. Aiftincăi rent richting de bal. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Albera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rico Soto passt de bal met de wreef. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis passt de bal in één keer door. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Slinning passt de bal zonder na te denken. Suaudeau is nu in balbezit. Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Bodicico probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perić neemt de hoekschop. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico onderschept slim de pass. Bodicico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bodicico is nu in balbezit. Bodicico passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Albera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Sove Utd 0:3

81e minuut.
Kokinelis speelt de bal door. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tămâie de bal onder controle te krijgen. Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Sove Utd 0:4

86e minuut.
Vilores speelt de bal door. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis passt de bal in één keer door. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bortoli met een sublieme pass. Suaudeau heeft problemen om de bal te vangen. Suaudeau met een sublieme pass. Bodicico rent richting de bal. Bodicico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 65%, Sove Utd 35%.
WLAFIFA - Sove Utd 0:4