Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
foffo Mandraccio
doc Tactiek Mandro884
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo passt de bal in één keer door. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Mandraccio 1:0

9e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Mandraccio 2:0

10e minuut.
Milică met een sublieme pass. Kostov met een sublieme pass. Krzewiński speelt de bal door. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bumbescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Mandraccio 3:0

15e minuut.
Spinu rent richting de bal. Spinu geeft een hoge lob. Inworp. Żebryk met de inworp. Krzewiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pešun heeft problemen om de bal te vangen. Hoskins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pešun. Pešun krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bumbescu kopt de bal weg. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Pešun rent richting de bal. Pešun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Minicuci is nu in balbezit. Mărcuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minicuci raakt geblesseerd tijdens het duel. Deniz met een snel genomen vrije trap. Van Schuerbeek krijgt zijn hoofd ertegen. Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Żebryk passt de bal in één keer door. Krzewiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzewiński met een sublieme pass. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mărcuş passt de bal zonder na te denken. Krzewiński met een sublieme pass. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Spinu geeft een lange en hoge pass. Mărcuş kopt de bal weg. Klungelig pakt Rab de bal. Żebryk geeft de bal voor. Gobbo krijgt zijn hoofd ertegen. Zinzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 48%, Mandraccio 52%.
foffo - Mandraccio 3:0

55e minuut.
Kostov probeert naar een medespeler te passen. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński geeft de bal voor. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Minicuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş geeft een hoge lob. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Baidinger rent richting de bal. Baidinger geeft een lange en hoge pass. Minicuci rent richting de bal. Minicuci haalt uit met een fantastische trap. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Milică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmek trapt de bal weg van het doel. Deniz controleert de bal met de borst. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rab rent richting de bal. Rab passt de bal in één keer door. Daar is Spinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebryk rent richting de bal. Żebryk geeft een lange en hoge pass. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bumbescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Mandraccio 4:0

73e minuut.
Gobbo passt de bal met de wreef. Bumbescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogryzek. Ogryzek krijgt een gele kaart. Bumbescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żebryk wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Mandraccio 5:0

76e minuut.
Kostov met een sublieme pass. Pešun is nu in balbezit. Pešun geeft een lange en hoge pass. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hoskins met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rab de bal. Rab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rab is nu in balbezit. Rab passt de bal in één keer door. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek met een sublieme pass. Minicuci rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński passt de bal in één keer door. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 49%, Mandraccio 51%.
foffo - Mandraccio 5:0