Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandraccio foffo
Mandro884 Tactiek doc
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 13
40.1 gemiddelde waardering 55.6
matig Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baidinger zijn tegenspeler op de grond. Baidinger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński passt de bal zonder na te denken. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 0:1

5e minuut.
Stubiński is nu in balbezit. Stubiński speelt de bal door. Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Minicuci verovert de bal door een tackle van achteren. Minicuci draait met de bal, schiet en ... Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő heeft problemen om de bal te vangen. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 0:2

9e minuut.
Minicuci is nu in balbezit. Mancilla onderschept slim de pass. Mancilla speelt de bal door. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Zinzi bokst de bal weg. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Żebryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński passt de bal zonder na te denken. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Van Schuerbeek controleert de bal met de borst. Românaş rent richting de bal. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Minicuci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:2

18e minuut.
Kostov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kostov de bal. Kostov passt de bal met de wreef. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krzewiński kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:3

25e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński speelt de bal door. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gombkötő rent richting de bal. Milică probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő schiet op doel. Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:4

29e minuut.
Pešun heeft problemen om de bal te vangen. Pešun met een sublieme pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... Zinzi bokst de bal weg.

36e minuut.
Krzewiński speelt de bal door. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő speelt de bal door. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 51%, foffo 49%.
Mandraccio - foffo 1:4

47e minuut.
Żebryk passt de bal zonder na te denken. Mancilla met een sublieme pass. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:5

52e minuut.
Van Schuerbeek passt de bal zonder na te denken. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zabielski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zabielski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Minicuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stubiński neemt zijn aanloop. Szmek bokst de bal weg.

53e minuut.
Pešun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoskins met een snelle inworp. Stubiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Minicuci de bal onder controle te krijgen. Hoskins rent richting de bal. Hoskins passt de bal zonder na te denken. Minicuci rent richting de bal. Minicuci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Szmek trapt de bal weg van het doel. Krzewiński kopt de bal weg. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krzewiński neemt de hoekschop. Bumbescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Żebryk met een snelle inworp. Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński begaat een overtreding. Krzewiński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pešun is nu in balbezit. Pešun passt de bal met de wreef. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:6

66e minuut.
Żebryk probeert de bal aan de voet te houden. Żebryk passt de bal zonder na te denken. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:7

69e minuut.
Kostov passt de bal in één keer door. Żebryk rent richting de bal. Rab begaat een overtreding. Rab krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mancilla met een sublieme pass. Pešun is nu in balbezit. Pešun met een sublieme pass. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Gombkötő rent richting de bal. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:8

84e minuut.
Spinu probeert de bal met de borst te controleren. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński geeft een hoge lob. Gombkötő springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - foffo 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 49%, foffo 51%.
Mandraccio - foffo 1:9