Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 A.C. Verona
edy Tactiek 433 ACV pro Gun
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Salm geeft de bal voor. Altamura geeft de bal voor. Rustichello rent richting de bal. Stramaccioni verovert de bal door een tackle van achteren. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Meomartino geeft de bal voor. Marinacci is nu in balbezit. Marinacci passt de bal zonder na te denken. Daar is Nuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ivanics bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanics geeft een lange en hoge pass. Meomartino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš geeft een hoge lob. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft de bal voor. Svatoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Li Fraine bokst de bal weg.

26e minuut.
Proca speelt de bal door. Stramaccioni rent richting de bal. Nuzzi is nu in balbezit. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dekker rent richting de bal. Jihai probeert naar een medespeler te passen. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Li Fraine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - A.C. Verona 1:0

31e minuut.
Rustichello is nu in balbezit. Nuzzi onderschept slim de pass. Nuzzi met een sublieme pass. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trentino 1921 - A.C. Verona 1:1

34e minuut.
Fregapane geeft de bal voor. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinacci raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuzzi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai geeft een lange en hoge pass. Daar is Meomartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stramaccioni kopt de bal weg. Nuzzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costes. Costes krijgt een gele kaart. Nuzzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bascini komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 59%, A.C. Verona 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trentino 1921 - A.C. Verona 1:1

48e minuut.
Costes is nu in balbezit. Costes passt de bal zonder na te denken. Daar is Jihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jihai geeft de bal voor. Ivanics maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Costes bereikt de bal nog maar net als eerste. Costes passt de bal zonder na te denken. Jihai is nu in balbezit. Jihai geeft de bal voor. Ivanics maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Svatoš kopt de bal weg. Proca is nu in balbezit. Proca geeft een lange en hoge pass. Ivanics is nu in balbezit. Ivanics haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Proca passt de bal met de wreef. Dekker met een sublieme pass. Ivanics is nu in balbezit. Ivanics haalt uit met een fantastische trap. Taveri probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zappacosta kopt de bal weg. Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai geeft een hoge lob. Svatoš krijgt zijn hoofd ertegen. Li Fraine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - A.C. Verona 2:1

75e minuut.
Svatoš rent richting de bal. Altamura begaat een overtreding. Svatoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Costes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Taveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - A.C. Verona 3:1

82e minuut.
Jihai rent richting de bal. Jihai passt de bal met de wreef. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 37%, A.C. Verona 63%.
Trentino 1921 - A.C. Verona 3:1