Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
foffo A.C. Verona
doc Tactiek 433 ACV pro Gun
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni passt de bal met de wreef. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci is nu in balbezit. Marinacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Palma heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş passt de bal in één keer door. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Li Fraine trapt de bal weg van het doel. Krzewiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - A.C. Verona 1:0

38e minuut.
Bellaviti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pešun met de inworp. Krzewiński geeft de bal voor. Gombkötő springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 43%, A.C. Verona 57%.
foffo - A.C. Verona 1:0

46e minuut.
De Palma rent richting de bal. Krzewiński onderschept slim de pass. Krzewiński geeft de bal voor. Bumbescu krijgt zijn hoofd ertegen. Li Fraine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - A.C. Verona 2:0

48e minuut.
Stramaccioni passt de bal zonder na te denken. Marinacci is nu in balbezit. Zabielski begaat een overtreding. Zabielski krijgt een gele kaart. Marinacci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Palma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi schiet op doel. Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Szmek met een harde bal richting middenveld. Bascini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzewiński. Krzewiński krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Românaş geeft een lange en hoge pass. Taveri is nu in balbezit. Taveri geeft een hoge lob. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bascini passt de bal zonder na te denken. Pešun speelt de bal door. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - A.C. Verona 3:0

62e minuut.
Gombkötő probeert de bal aan de voet te houden. Pacchi rent richting de bal. Gombkötő verovert de bal door een tackle van achteren. Gombkötő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - A.C. Verona 4:0

71e minuut.
Żebryk rent richting de bal. Żebryk geeft een hoge lob. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gombkötő controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pacchi neemt vlug de vrije trap. Stramaccioni kopt de bal weg. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 45%, A.C. Verona 55%.
foffo - A.C. Verona 4:0