Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona foffo
433 ACV pro Gun Tactiek doc
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Zabielski geeft de bal voor. Inworp. De Palma met de inworp. Marinacci is nu in balbezit. Marinacci geeft de bal voor. Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nuzzi is nu in balbezit. Românaş onderschept slim de pass. Stramaccioni verovert de bal door een tackle van achteren. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - foffo 1:0

23e minuut.
Stramaccioni met een sublieme pass. Kostov rent richting de bal. Nuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński passt de bal in één keer door. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk geeft de bal voor. Gombkötő krijgt zijn hoofd ertegen. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bascini met de inworp. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni passt de bal in één keer door. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... Szmek bokst de bal weg.

32e minuut.
Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal met de wreef. Krzewiński speelt de bal door. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bumbescu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żebryk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gombkötő maakt een snoekduik en kopt de bal. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bascini speelt de bal door. Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni passt de bal met de wreef. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi schiet op doel. Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Pešun is nu in balbezit. Pešun probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 54%, foffo 46%.
A.C. Verona - foffo 1:0

46e minuut.
De Palma met de inworp. Altamura met een sublieme pass. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De Palma is nu in balbezit. Pešun onderschept slim de pass. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Bumbescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Verona - foffo 1:1

63e minuut.
Pešun is nu in balbezit. Pešun passt de bal zonder na te denken. Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński geeft een hoge lob. Bumbescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - foffo 1:2

78e minuut.
De Palma probeert naar een medespeler te passen. Marinacci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pešun. Pešun krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kostov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov passt de bal in één keer door. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu schiet op doel. Li Fraine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 57%, foffo 43%.
A.C. Verona - foffo 1:2