Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 WLAFIFA
edy Tactiek 343
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Jihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manfredi met een snelle inworp. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maidana neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - WLAFIFA 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Maidana de bal. Ivanics bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidana begaat een overtreding. Maidana krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Albera met een sublieme pass. Costes bereikt de bal nog maar net als eerste. Costes geeft de bal voor. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš schiet op doel. Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Costes heeft problemen om de bal te vangen. Maidana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Proca de bal onder controle te krijgen. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft een hoge lob. Iachini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sanzo rent richting de bal. Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maidana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maidana kan niet meer verder spelen. Palazzolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 62%, WLAFIFA 38%.
Trentino 1921 - WLAFIFA 0:1

56e minuut.
Cortázar probeert de bal met de borst te controleren. Dekker onderschept slim de pass. Ivanics is nu in balbezit. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Albera bokst de bal weg.

64e minuut.
Gałus speelt de bal door. Sanzo is nu in balbezit. Sanzo passt de bal in één keer door. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macovei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Muradlı is nu in balbezit. Macovei onderschept slim de pass. Rustichello rent richting de bal. Macovei verovert de bal door een tackle van achteren. Macovei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker passt de bal in één keer door. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Albera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trentino 1921 - WLAFIFA 1:1

79e minuut.
Sanzo kopt de bal weg. Jihai is nu in balbezit. Jihai geeft een lange en hoge pass. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Albera bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jihai verovert de bal door een tackle van achteren. Jihai geeft een hoge lob. Ivanics bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Macovei is nu in balbezit. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - WLAFIFA 1:2

88e minuut.
Zorrilla passt de bal zonder na te denken. Gałus speelt de bal door. Jihai met een sublieme pass. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ayala geeft een hoge lob. Jihai geeft een lange en hoge pass. Svatoš kopt de bal weg. Ivanics rent richting de bal. Ivanics haalt uit met een fantastische trap. Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 32%, WLAFIFA 68%.
Trentino 1921 - WLAFIFA 1:2