Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pagoda Le Aquile
wing Tactiek 2020
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 57.6
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kačašvinský onderschept slim de pass. Kačašvinský geeft de bal voor. Marcyjański kopt de bal weg. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka met een sublieme pass. Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kačašvinský probeert naar een medespeler te passen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka passt de bal zonder na te denken. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Le Aquile 0:1

22e minuut.
Akimowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez met een snelle inworp. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Le Aquile 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Kačašvinský de bal. Kačašvinský met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Powałka krijgt zijn hoofd ertegen. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez met de inworp. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Fontes verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Bogarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Le Aquile 0:3

43e minuut.
Magee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domínguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węglarz springt en kopt de bal. Bogarde bokst de bal weg.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domínguez zal de hoekschop nemen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis is nu in balbezit. Bogarde bokst de bal weg.

44e minuut.
Powałka onderschept slim de pass. Powałka passt de bal met de wreef. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ... Bogarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Le Aquile 0:4

45e minuut.
Kaszczyszyn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 67%, Le Aquile 33%.
Pagoda - Le Aquile 0:4

63e minuut.
Kačašvinský is nu in balbezit. Kačašvinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yağan de bal. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Bogarde bokst de bal weg.

70e minuut.
Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz rent richting de bal. Magee rent richting de bal. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Fontes kopt de bal weg. Gawryszewski rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 81%, Le Aquile 19%.
Pagoda - Le Aquile 0:4