Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia Barzot Team
355 c2 Tactiek calend
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Əhmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems met een sublieme pass. Wielopolski geeft een hoge lob. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Vezza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Laki passt de bal zonder na te denken. Salaun rent richting de bal. Salaun speelt de bal door. Freguglia rent richting de bal. Freguglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huysegems geeft een lange en hoge pass. Freguglia kopt de bal weg. Kurshumdzhiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Freguglia rent richting de bal. Kurz begaat een overtreding. Freguglia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freguglia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vezza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Barzot Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 51%, Barzot Team 49%.
strade di periferia - Barzot Team 0:1

53e minuut.
Laki speelt de bal door. Kurshumdzhiev rent richting de bal. Freguglia verovert de bal door een tackle van achteren. Freguglia haalt uit met een fantastische trap. Vezza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Rożek geeft de bal voor. Kurshumdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia verovert de bal door een tackle van achteren. Freguglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Giacometti passt de bal met de wreef. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi passt de bal zonder na te denken. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strade di periferia - Barzot Team 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Kurz de bal. Freguglia is nu in balbezit. Kurz begaat een overtreding. Freguglia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freguglia komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu met een sublieme pass. Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda geeft een hoge lob. Amerighi krijgt zijn hoofd ertegen. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cernea met een snelle inworp. Dirda probeert naar een medespeler te passen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea geeft de bal voor. Amerighi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cierkos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Wielopolski de bal. Dirda is nu in balbezit. Dirda passt de bal in één keer door. Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 44%, Barzot Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strade di periferia - Barzot Team 1:1