Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANE E POLLAME FC Sommariva Perno
532.03 Tactiek inizio
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Kłosowski met een sublieme pass. Daar is Pulgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar passt de bal in één keer door. Noviello rent richting de bal. Noviello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Luzzardi trapt de bal weg van het doel. Kłosowski kopt de bal weg. Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups onderschept slim de pass. Juzups draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Juzups verovert de bal door een tackle van achteren. Juzups met een sublieme pass. Noviello rent richting de bal. Noviello draait met de bal, schiet en ... Luzzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferza geeft de bal voor. Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - FC Sommariva Perno 0:1

26e minuut.
Di Niro met een sublieme pass. Trung Khải speelt de bal door. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - FC Sommariva Perno 0:2

29e minuut.
Pulgar passt de bal zonder na te denken. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juzups de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... Luzzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Broi geeft een lange en hoge pass. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải passt de bal in één keer door. Juzups is nu in balbezit. Juzups draait met de bal, schiet en ... Luzzardi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Broi kopt de bal weg. Kłosowski speelt de bal door. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel. Luzzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

42e minuut.
Pulgar passt de bal met de wreef. Noviello rent richting de bal. Noviello passt de bal met de wreef. Juzups rent richting de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 77%, FC Sommariva Perno 23%.
PANE E POLLAME - FC Sommariva Perno 0:2

46e minuut.
Crăciunoiu passt de bal zonder na te denken. Pulgar rent richting de bal. Daar is Pulgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar geeft een hoge lob. Kłosowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Luzzardi trapt de bal weg. Trung Khải kopt de bal weg. Daar is Babolcsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pulgar met een sublieme pass. Sferza is nu in balbezit. Sferza passt de bal met de wreef. Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Noviello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - FC Sommariva Perno 0:3

73e minuut.
Buranelli verovert de bal door een tackle van achteren. Buranelli passt de bal met de wreef. Sferza speelt de bal door. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap. Luzzardi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sferza zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Noviello de bal. Broi rent richting de bal. Juzups verovert de bal door een tackle van achteren. Juzups draait met de bal, schiet en ... Luzzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Juzups de bal. Broi is nu in balbezit. Juzups onderschept slim de pass. Juzups draait met de bal, schiet en ... Luzzardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Noviello is nu in balbezit. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski met een sublieme pass. Noviello is nu in balbezit. Noviello schiet op doel. Luzzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Sferza passt de bal zonder na te denken. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski met een sublieme pass. Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pulgar passt de bal in één keer door. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sferza de bal. Sferza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 78%, FC Sommariva Perno 22%.
PANE E POLLAME - FC Sommariva Perno 0:3