Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sommariva Perno VICTRIX
inizio Tactiek tipo
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
49 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Di Niro rent richting de bal. Beliczky rent richting de bal. Di Niro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Niro krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Pulgar passt de bal met de wreef. Gardell bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello onderschept slim de pass. Noviello schiet op doel. Casucci bokst de bal weg.

11e minuut.
Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski passt de bal met de wreef. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap. Casucci bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Crăciunoiu de bal. Rossen is nu in balbezit. Crăciunoiu begaat een overtreding. Crăciunoiu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kunduracı passt de bal in één keer door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky speelt de bal door. Rossen rent richting de bal. Rossen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Trung Khải onderschept slim de pass. Betz verovert de bal door een tackle van achteren. Betz passt de bal met de wreef. Teichert is nu in balbezit. Teichert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pacovský met een sublieme pass. Rossen heeft problemen om de bal te vangen. Rossen met een sublieme pass. Teichert is nu in balbezit. Teichert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gardell geeft de bal voor. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups passt de bal met de wreef. Sferza rent richting de bal. Sferza geeft een lange en hoge pass. Casucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noviello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - VICTRIX 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 54%, VICTRIX 46%.
FC Sommariva Perno - VICTRIX 1:0

53e minuut.
Man Kwong met een sublieme pass. Pacovský is nu in balbezit. Pacovský passt de bal zonder na te denken. Teichert is nu in balbezit. Teichert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Crăciunoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulgar rent richting de bal. Pulgar geeft een hoge lob. Juzups krijgt zijn hoofd ertegen. Casucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noviello rent richting de bal. Noviello haalt uit met een fantastische trap. Casucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - VICTRIX 2:0

57e minuut.
Pacovský neemt vlug de vrije trap. Di Niro is nu in balbezit. Teichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichert haalt uit met een fantastische trap. Di Martino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - VICTRIX 2:1

66e minuut.
Kunduracı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacovský geeft een lange en hoge pass. Di Niro is nu in balbezit. Rossen rent richting de bal. Rossen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pacovský geeft de bal voor. Di Niro heeft problemen om de bal te vangen. Teichert is nu in balbezit. Teichert draait met de bal, schiet en ... Di Martino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sommariva Perno - VICTRIX 2:2

74e minuut.
Muhammad rent richting de bal. Muhammad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossen met de inworp. Pacovský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Buranelli de bal. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft een hoge lob. Daar is Muhammad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teichert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Di Niro geeft een hoge lob. Inworp. Kunduracı met een snelle inworp. Pacovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacovský geeft een lange en hoge pass. Di Martino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sferza passt de bal met de wreef. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kunduracı krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kłosowski passt de bal in één keer door. Man Kwong onderschept slim de pass. Juzups is nu in balbezit. Juzups draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - VICTRIX 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 61%, VICTRIX 39%.
FC Sommariva Perno - VICTRIX 3:2