Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia grandelazio
355 c2 Tactiek gius
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 38.9
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


11e minuut.
Dirda geeft de bal voor. Amerighi rent richting de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 1:0

15e minuut.
Petikyan rent richting de bal. Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Əhmədoğlu met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bezvajec speelt de bal door. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Petikyan rent richting de bal. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti geeft de bal voor. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 2:0

25e minuut.
Matabuena Delgado neemt de hoekschop. Dirda kopt de bal weg. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wyleżych kopt de bal weg. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti rent richting de bal. Amerighi rent richting de bal. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Matabuena Delgado geeft een hoge lob. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Amerighi rent richting de bal. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Oviedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matabuena Delgado neemt de hoekschop. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dirda geeft een hoge lob. Daar is Amerighi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 3:0

38e minuut.
Amerighi rent richting de bal. Oviedo is nu in balbezit. Amerighi onderschept slim de pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu passt de bal in één keer door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 4:0

42e minuut.
Daar is Əhmədoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədoğlu speelt de bal door. Amerighi rent richting de bal. Amerighi schiet op doel. Kanerva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 5:0

45e minuut.
Tascini speelt de bal door. Arazzi rent richting de bal. Əhmədoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Əhmədoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 31%, grandelazio 69%.
strade di periferia - grandelazio 5:0

49e minuut.
Amerighi heeft problemen om de bal te vangen. Amerighi met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Kanerva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 6:0

53e minuut.
Peipponen verovert de bal door een tackle van achteren. Peipponen geeft een hoge lob. Amerighi controleert de bal met de borst. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 7:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Oviedo de bal onder controle te krijgen. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Əhmədoğlu passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 8:0

61e minuut.
Petikyan kopt de bal weg. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda geeft een lange en hoge pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Paal! Kanerva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cernea probeert naar een medespeler te passen. Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 9:0

68e minuut.
Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cernea passt de bal in één keer door. Matabuena Delgado met een sublieme pass. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bojin met de inworp. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado speelt de bal door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bojin rent richting de bal. Matabuena Delgado onderschept slim de pass. Matabuena Delgado geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - grandelazio 10:0

78e minuut.
Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu speelt de bal door. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Derrer geeft de bal voor. Bezvajec heeft problemen om de bal te vangen. Dirda probeert naar een medespeler te passen. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dirda neemt de hoekschop. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 27%, grandelazio 73%.
strade di periferia - grandelazio 10:0