Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sommariva Perno Barzot Team
inizio Tactiek calend
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 57
good Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Migliorini rent richting de bal. Salaun verovert de bal door een tackle van achteren. Salaun met een sublieme pass. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Freguglia kopt de bal weg. Ridolfo is nu in balbezit. Di Niro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ridolfo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ridolfo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia onderschept slim de pass. Freguglia passt de bal met de wreef. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trung Khải geeft een lange en hoge pass. Virtuani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtuani geeft een lange en hoge pass. Freguglia rent richting de bal. Freguglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salaun kopt de bal weg. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Di Niro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Barzot Team 0:1

29e minuut.
Salaun rent richting de bal. Salaun probeert naar een medespeler te passen. Sferza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ridolfo passt de bal zonder na te denken. Di Niro bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia maakt een afschuwelijke overtreding. Freguglia krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Virtuani rent richting de bal. Noviello onderschept slim de pass. Drągowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drągowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rożek geeft een lange en hoge pass. Laki rent richting de bal. Laki met een sublieme pass. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo schiet op doel. Di Martino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Barzot Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 58%, Barzot Team 42%.
FC Sommariva Perno - Barzot Team 0:2

52e minuut.
Buranelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salaun is nu in balbezit. Salaun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Di Martino probeert naar een medespeler te passen. Laki kopt de bal weg. Buranelli heeft problemen om de bal te vangen. Freguglia is nu in balbezit. Freguglia haalt uit met een fantastische trap. Di Martino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Virtuani geeft een hoge lob. Ridolfo rent richting de bal. Trung Khải speelt de bal door. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Di Martino bokst de bal weg.

79e minuut.
Trung Khải probeert naar een medespeler te passen. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Freguglia rent richting de bal. Di Niro rent richting de bal. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Barzot Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 65%, Barzot Team 35%.
FC Sommariva Perno - Barzot Team 0:3