Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANE E POLLAME VICTRIX
532.03 Tactiek tipo
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
35.4 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Betz geeft een hoge lob. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichert verovert de bal door een tackle van achteren. Teichert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pacovský rent richting de bal. Pacovský geeft een lange en hoge pass. Teichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichert haalt uit met een fantastische trap. Luzzardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:1

6e minuut.
Tur met een sublieme pass. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen geeft een hoge lob. Andreescu heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tur passt de bal zonder na te denken. Rikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacovský zijn tegenspeler op de grond. Pacovský is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Betz is nu in balbezit. Betz passt de bal met de wreef. Rossen probeert naar een medespeler te passen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Betz onderschept slim de pass. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen passt de bal zonder na te denken. Beliczky speelt de bal door. Luzzardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kunduracı met de inworp. Betz is nu in balbezit. Bożym maakt een afschuwelijke overtreding. Bożym krijgt een gele kaart. Betz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunduracı komt bij de bal en schiet. Luzzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teichert krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Man Kwong passt de bal in één keer door. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een hoge lob. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:2

42e minuut.
Rossen speelt de bal door. Klungelig pakt Teichert de bal. Fucilato rent richting de bal. Beliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Beliczky passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:3

45e minuut.
Betz probeert naar een medespeler te passen. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos speelt de bal door. Rossen rent richting de bal. Rossen draait met de bal, schiet en ... Luzzardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Teichert de bal. Teichert draait met de bal, schiet en ... Luzzardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 71%, VICTRIX 29%.
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:4

48e minuut.
Tur rent richting de bal. Cunegatti onderschept slim de pass. Cunegatti speelt de bal door. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teichert rent richting de bal. Teichert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:5

54e minuut.
Gardell rent richting de bal. Gardell geeft een hoge lob. Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong passt de bal zonder na te denken. Rossen geeft de bal voor. Luzzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teichert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bożym speelt de bal door. Rossen is nu in balbezit. Hoyos begaat een overtreding. Rossen raakt geblesseerd tijdens het duel. Betz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Amelio met een snelle inworp. Betz met een sublieme pass. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salvemini met de inworp. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur maakt een afschuwelijke overtreding. Tur krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teichert is nu in balbezit. Teichert draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rossen is nu in balbezit. Rossen geeft een lange en hoge pass. Teichert rent richting de bal. Teichert haalt uit met een fantastische trap. Luzzardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:6

77e minuut.
Rossen rent richting de bal. Rossen geeft de bal voor. Klungelig pakt Andreescu de bal. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luzzardi met een harde bal richting middenveld. Betz kopt de bal weg. Rossen is nu in balbezit. Rossen passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rossen rent richting de bal. Rossen passt de bal met de wreef. Teichert is nu in balbezit. Teichert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANE E POLLAME 74%, VICTRIX 26%.
PANE E POLLAME - VICTRIX 0:6