Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sommariva Perno avatar club
inizio Tactiek vamos
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 60
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Piłka is nu in balbezit. Piłka passt de bal met de wreef. Bucovčan rent richting de bal. Bucovčan geeft een hoge lob. Wessels springt en kopt de bal. Di Martino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Di Niro passt de bal in één keer door. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Uriona rent richting de bal. Juzups onderschept slim de pass. Juzups draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Piłka rent richting de bal. Piłka passt de bal in één keer door. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels draait met de bal, schiet en ... Di Martino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:1

23e minuut.
Wessels rent richting de bal. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang passt de bal zonder na te denken. Piłka is nu in balbezit. Piłka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:2

26e minuut.
Juzups is nu in balbezit. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac geeft een hoge lob. Wessels springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:3

30e minuut.
Díaz Garrido passt de bal zonder na te denken. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang passt de bal zonder na te denken. Piłka rent richting de bal. Piłka draait met de bal, schiet en ... Paal! Wessels is nu in balbezit. Wessels haalt uit met een fantastische trap. Di Martino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:4

34e minuut.
Kłosowski rent richting de bal. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac passt de bal met de wreef. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piłka rent richting de bal. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Di Martino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Garrido met een snelle inworp. Khánh Giang is nu in balbezit. Khánh Giang geeft een hoge lob. Wessels krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang passt de bal in één keer door. Wessels met een sublieme pass. Piłka is nu in balbezit. Piłka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Noviello rent richting de bal. Oyarzábal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Oyarzábal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oyarzábal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Uriona met een harde bal richting middenveld. Piłka kopt de bal weg. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 74%, avatar club 26%.
FC Sommariva Perno - avatar club 0:5

47e minuut.
Wessels draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Di Niro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bucovčan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wessels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:6

49e minuut.
Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Niro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Niro probeert naar een medespeler te passen. Juzups is nu in balbezit. Juzups schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Buranelli rent richting de bal. Wessels verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Díaz Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Garrido speelt de bal door. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:7

58e minuut.
Uriona geeft een hoge lob. Piłka rent richting de bal. Piłka haalt uit met een fantastische trap. Baldiraghi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uriona met een sublieme pass. Trung Khải met een sublieme pass. Daar is Buranelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessels is nu in balbezit. Wessels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 0:8

65e minuut.
Inworp. Juzups zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sferza geeft een lange en hoge pass. Noviello springt en kopt de bal. Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 1:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. País komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Di Niro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uriona met de inworp. Khánh Giang geeft de bal voor. Wessels springt en kopt de bal. Di Martino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piłka rent richting de bal. Piłka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Juzups is nu in balbezit. Sferza is nu in balbezit. Sferza probeert naar een medespeler te passen. Noviello rent richting de bal. Noviello draait met de bal, schiet en ... Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inworp. Díaz Garrido met de inworp. Trung Khải probeert naar een medespeler te passen. Díaz Garrido geeft de bal voor. Piłka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - avatar club 1:9

88e minuut.
Khánh Giang speelt de bal door. Díaz Garrido rent richting de bal. Díaz Garrido met een sublieme pass. Wessels is nu in balbezit. Wessels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 71%, avatar club 29%.
FC Sommariva Perno - avatar club 1:9