Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team grandelazio
calend Tactiek gius
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


6e minuut.
Wielopolski onderschept slim de pass. Daar is Ridolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielopolski met een sublieme pass. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 1:0

7e minuut.
Salaun is nu in balbezit. Salaun speelt de bal door. Drągowski speelt de bal door. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo schiet op doel. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Frasca Polari geeft de bal voor. Laki kopt de bal weg. Daar is Bezvajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Huysegems passt de bal met de wreef. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski speelt de bal door. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Kanerva trapt de bal weg. Wielopolski kopt de bal weg. Ridolfo probeert de bal met de borst te controleren. Ridolfo schiet op doel. Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielopolski met de inworp. Salaun is nu in balbezit. Salaun geeft een lange en hoge pass. Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bezvajec met een harde bal richting middenveld. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki onderschept slim de pass. Laki geeft de bal voor. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Virtuani verovert de bal door een tackle van achteren. Virtuani speelt de bal door. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 3:0

27e minuut.
Kosior geeft een lange en hoge pass. Salaun rent richting de bal. Salaun passt de bal met de wreef. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielopolski met de inworp. Huysegems geeft de bal voor. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ridolfo kopt de bal weg. Seyyah rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 4:0

40e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaun passt de bal met de wreef. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 24%, grandelazio 76%.
Barzot Team - grandelazio 4:0

51e minuut.
Seyyah kopt de bal weg. Wielopolski met een sublieme pass. Daar is Ridolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 5:0

55e minuut.
Laki geeft de bal voor. Salaun kopt de bal weg. Zabłocki rent richting de bal. Ridolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Ridolfo schiet op doel. Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Kanerva bokst de bal weg.

60e minuut.
Kosior geeft een hoge lob. Drągowski speelt de bal door. Ridolfo heeft problemen om de bal te vangen. Ridolfo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 6:0

62e minuut.
Kanerva geeft een hoge lob. Seyyah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salaun kopt de bal weg. Daar is Ridolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Virtuani geeft de bal voor. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski geeft de bal voor. Drągowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Wielopolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaun geeft een lange en hoge pass. Drągowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Salaun verovert de bal door een tackle van achteren. Salaun speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo onderschept slim de pass. Ridolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Frasca Polari bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems geeft de bal voor. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Huysegems is nu in balbezit. Huysegems geeft de bal voor. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Laki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salaun is nu in balbezit. Salaun geeft een hoge lob. Ridolfo heeft problemen om de bal te vangen. Ridolfo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zabłocki geeft een hoge lob. Arbeloa probeert de bal aan de voet te houden. Salaun speelt de bal door. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... Kanerva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski speelt de bal door. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... Kanerva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seyyah heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - grandelazio 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 22%, grandelazio 78%.
Barzot Team - grandelazio 7:0