Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio Barzot Team
gius Tactiek calend
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 57.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Klungelig pakt Wyleżych de bal. Kosior verovert de bal door een tackle van achteren. Kosior speelt de bal door. Freguglia rent richting de bal. Freguglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sfârculete rent richting de bal. Wielopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ridolfo is nu in balbezit. Salaun is nu in balbezit. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:1

23e minuut.
Huysegems geeft de bal voor. Oviedo controleert de bal met de borst. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Salaun kopt de bal weg. Freguglia is nu in balbezit. Bezvajec begaat een overtreding. Bezvajec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wielopolski geeft een hoge lob. Oviedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freguglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia haalt uit met een fantastische trap. Seyyah probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:2

29e minuut.
Freguglia met een sublieme pass. Ridolfo rent richting de bal. Seyyah is nu in balbezit. Ridolfo onderschept slim de pass. Ridolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosior met een sublieme pass. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Freguglia is nu in balbezit. Freguglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:3

39e minuut.
Salaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaun speelt de bal door. Klungelig pakt Bezvajec de bal. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo schiet op doel. Kanerva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Laki speelt de bal door. Salaun is nu in balbezit. Ridolfo met een sublieme pass. Freguglia rent richting de bal. Freguglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 72%, Barzot Team 28%.
grandelazio - Barzot Team 0:3

52e minuut.
Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Salaun probeert naar een medespeler te passen. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Kanerva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:4

56e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Wielopolski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seyyah de bal. Freguglia is nu in balbezit. Freguglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Ridolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ridolfo. Ridolfo krijgt een gele kaart. Oviedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Seyyah passt de bal zonder na te denken. Laki met een sublieme pass. Freguglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia schiet op doel. Kanerva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kosior passt de bal met de wreef. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski passt de bal met de wreef. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:5

74e minuut.
Bezvajec rent richting de bal. Laki onderschept slim de pass. Laki geeft een lange en hoge pass. Daar is Ridolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielopolski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bezvajec onderschept slim de pass. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo passt de bal met de wreef. Freguglia is nu in balbezit. Freguglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Barzot Team 0:6

84e minuut.
Rożek passt de bal met de wreef. Virtuani is nu in balbezit. Virtuani geeft de bal voor. Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 68%, Barzot Team 32%.
grandelazio - Barzot Team 0:6