Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:46
  • Competitiewedstrijd: Serie D.55 [del]
  • Stadion: Stadio
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28189
Real Palermo Athletic Santhià
532 anchiama Tactiek Tiki_Taka
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
40.9 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Cerro verovert de bal door een tackle van achteren. Cerro speelt de bal door. Balanzone met een sublieme pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Azzino rent richting de bal. Bernich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azzino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jabłczyński neemt de penalty, wat een uithaal! Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:1

11e minuut.
Gaiani speelt de bal door. Azzino heeft problemen om de bal te vangen. Azzino geeft de bal voor. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gaiani rent richting de bal. Gaiani passt de bal in één keer door. Vasino probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tüfekçi geeft de bal voor. Vasino kopt de bal weg. Azzino rent richting de bal. Azzino draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:2

32e minuut.
do Sokker controleert de bal met de borst. Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo speelt de bal door. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zandomeneghi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Emerim rent richting de bal. Balanzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanzone geeft een hoge lob. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ... Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Emerim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani passt de bal met de wreef. Balanzone geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Renderos Iraheta de bal onder controle te krijgen. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cerro geeft een lange en hoge pass. Bernich heeft problemen om de bal te vangen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 69%, Athletic Santhià 31%.
Real Palermo - Athletic Santhià 0:3

51e minuut.
Daar is Balanzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanzone passt de bal met de wreef. Vasino rent richting de bal. Zandomeneghi verovert de bal door een tackle van achteren. Zandomeneghi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Balanzone speelt de bal door. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ghesla is nu in balbezit. Ghesla geeft de bal voor. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:4

59e minuut.
Jabłczyński passt de bal in één keer door. Gaiani is nu in balbezit. Daar is Gaiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiani haalt uit met een fantastische trap. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:5

61e minuut.
Gaiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Emerim is nu in balbezit. Azzino verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tüfekçi de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gaiani heeft problemen om de bal te vangen. Gaiani geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Athletic Santhià 0:6

80e minuut.
Vasino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Azzino is nu in balbezit. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Azzino probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 67%, Athletic Santhià 33%.
Real Palermo - Athletic Santhià 0:6