Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARATE08 Lig Brasilia
4-1-3-2 Tactiek facitv i chezz v
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


10e minuut.
Labrousse probeert naar een medespeler te passen. Tolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens speelt de bal door. Traczyk rent richting de bal. Traczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kosowski passt de bal met de wreef. Girardengo heeft problemen om de bal te vangen. Girardengo geeft een lange en hoge pass. Lumahan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolotti met de inworp. Girardengo speelt de bal door. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk draait met de bal, schiet en ... Havriciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone passt de bal met de wreef. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Traczyk de bal. Traczyk draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:1

41e minuut.
Tolotti is nu in balbezit. Labrousse rent richting de bal. Bastiaens met een sublieme pass. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:2

43e minuut.
Michelazzi passt de bal zonder na te denken. Labrousse rent richting de bal. Labrousse geeft een lange en hoge pass. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk schiet op doel. Havriciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 76%, Lig Brasilia 24%.
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:2

55e minuut.
Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liukko. Labrousse raakt geblesseerd tijdens het duel. Labrousse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Traczyk kopt de bal weg. Liukko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:3

61e minuut.
Tolotti probeert naar een medespeler te passen. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Liukko rent richting de bal. Todone onderschept slim de pass. Todone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bastiaens passt de bal met de wreef. Tolotti rent richting de bal. Kosowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kosowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kosowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Labrousse speelt de bal door. Todone is nu in balbezit. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk schiet op doel. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:4

67e minuut.
Rioja komt het veld opgelopen. Kosznik komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Michelazzi probeert naar een medespeler te passen. Labrousse rent richting de bal. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk haalt uit met een fantastische trap. Kosznik probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Labrousse met een sublieme pass. Eftimie is nu in balbezit. Todone onderschept slim de pass. Todone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eftimie geeft een hoge lob. Daar is Mojzesowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Todone rent richting de bal. Todone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 77%, Lig Brasilia 23%.
ZARATE08 - Lig Brasilia 0:5