Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:42
  • Competitiewedstrijd: Serie D.55 [del]
  • Stadion: Stadio
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28422
Real Palermo Sporting Severino
532 anchiama Tactiek 442new
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bombini trapt de bal weg. Miś heeft problemen om de bal te vangen. do Sokker probeert naar een medespeler te passen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Sporting Severino 1:0

10e minuut.
Rżany met een harde bal richting middenveld. Xerém rent richting de bal. Staręga begaat een overtreding. Staręga krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Staręga kopt de bal weg. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Verriest rent richting de bal. Verriest schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staręga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Violento krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
de Carvalho kopt de bal weg. Daar is Spentzopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spentzopoulos geeft een lange en hoge pass. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kazemi heeft problemen om de bal te vangen. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém onderschept slim de pass. Xerém haalt uit met een fantastische trap. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Palermo - Sporting Severino 1:1

33e minuut.
Maracanã speelt de bal door. Vabels verovert de bal door een tackle van achteren. Violento rent richting de bal. Violento haalt uit met een fantastische trap. Rżany werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Kazemi rent richting de bal. Kazemi probeert naar een medespeler te passen. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 48%, Sporting Severino 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Palermo - Sporting Severino 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Renderos Iraheta de bal. Tettamanti speelt de bal door. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Sporting Severino 1:2

57e minuut.
Tettamanti geeft de bal voor. Bermúdez kopt de bal weg. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Sporting Severino 1:3

65e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. do Sokker onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermúdez. Bermúdez krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maracanã stond buitenspel. Ökkeşoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Xerém verovert de bal door een tackle van achteren. Xerém draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bilgin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miś rent richting de bal. Miś passt de bal zonder na te denken. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rżany trapt de bal weg. Xerém kopt de bal weg. Daar is Tüfekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Xerém is nu in balbezit. Zandomeneghi speelt de bal door. Daar is Bilgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Sporting Severino 1:4

83e minuut.
de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Sokker haalt uit met een fantastische trap. Vabels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Sporting Severino 2:4

86e minuut.
Miś probeert naar een medespeler te passen. do Sokker is nu in balbezit. do Sokker speelt de bal door. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Rżany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos geeft een hoge lob. Renderos Iraheta heeft problemen om de bal te vangen. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 53%, Sporting Severino 47%.
Real Palermo - Sporting Severino 2:4