Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARATE08 Blacksheeps
4-1-3-2 Tactiek 442 CLASSICO
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 54.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Christou is nu in balbezit. Christou met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Liukko verovert de bal door een tackle van achteren. Christou verovert de bal door een tackle van achteren. Christou met een sublieme pass. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Cung de bal. Christou speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:2

16e minuut.
Khadam met een sublieme pass. Ziemba rent richting de bal. Ziemba passt de bal in één keer door. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cung is nu in balbezit. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung onderschept slim de pass. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Talvik geeft de bal voor. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung onderschept slim de pass. Cung schiet op doel. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:3

25e minuut.
Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie speelt de bal door. Khadam rent richting de bal. Khadam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Năstăsoiu trapt de bal weg van het doel. Talvik kopt de bal weg. bin Mohd Saad is nu in balbezit. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik geeft een lange en hoge pass. Mondini heeft problemen om de bal te vangen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Christou speelt de bal door. Mondini rent richting de bal. Mondini geeft een hoge lob. Ziemba springt en kopt de bal. Klungelig pakt Liukko de bal. Paal! Năstăsoiu met een sublieme pass. De Negri kopt de bal weg. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Christou speelt de bal door. Eftimie is nu in balbezit. Cung onderschept slim de pass. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:4

35e minuut.
Abildstrøm speelt de bal door. Anghelache is nu in balbezit. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ziemba verovert de bal door een tackle van achteren. Naliato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khadam neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:5

40e minuut.
Cung is nu in balbezit. Ziemba rent richting de bal. Cung is nu in balbezit. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Girardengo passt de bal zonder na te denken. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou geeft een lange en hoge pass. Ziemba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Christou is nu in balbezit. Christou geeft de bal voor. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 78%, Blacksheeps 22%.
ZARATE08 - Blacksheeps 0:5

50e minuut.
Boczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Talvik de bal. Talvik met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:6

53e minuut.
Mondini rent richting de bal. Mondini geeft een hoge lob. Ziemba heeft problemen om de bal te vangen. Ziemba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Kosowski de bal. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:7

57e minuut.
Lumahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini onderschept slim de pass. Mondini geeft de bal voor. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talvik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cung springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:8

58e minuut.
Lumahan is nu in balbezit. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumahan rent richting de bal. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lumahan rent richting de bal. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rioja komt het veld opgelopen. Kosznik komt het veld opgelopen. Năstăsoiu met een harde bal richting middenveld. Mondini kopt de bal weg. Eftimie probeert de bal met de borst te controleren. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:9

77e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad onderschept slim de pass. Ziemba is nu in balbezit. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Talvik kopt de bal weg. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:10

82e minuut.
Mondini is nu in balbezit. Mondini passt de bal in één keer door. Kosznik met een sublieme pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Cung rent richting de bal. Cung passt de bal in één keer door. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Blacksheeps 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 72%, Blacksheeps 28%.
ZARATE08 - Blacksheeps 0:11