Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Polisportiva Juventina
pato Tactiek new352
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Verpecz verovert de bal door een tackle van achteren. Verpecz speelt de bal door. Vedovato speelt de bal door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Galioto passt de bal zonder na te denken. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 0:1

17e minuut.
Pazio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann passt de bal in één keer door. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Stańczuk trapt de bal weg. Galioto probeert naar een medespeler te passen. Šprem rent richting de bal. Šprem geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Šprem is nu in balbezit. Vedovato rent richting de bal. Šprem rent richting de bal. Vedovato rent richting de bal. Vedovato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft de bal voor. Daar is Frisanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruet onderschept slim de pass. Fruet schiet op doel. Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Galioto heeft problemen om de bal te vangen. Galioto geeft de bal voor. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arroupe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daeseleire de bal. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato is nu in balbezit. Vedovato haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Passatori geeft de bal voor. Tanhuanperä geeft de bal voor. Frisanco verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tanhuanperä probeert naar een medespeler te passen. Pazio heeft problemen om de bal te vangen. Pazio passt de bal met de wreef. Fruet rent richting de bal. Fruet draait met de bal, schiet en ... Verheyden bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato geeft een hoge lob. Šprem springt en kopt de bal. Stańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ioan geeft een lange en hoge pass. Frisanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisanco passt de bal in één keer door. Šprem rent richting de bal. Šprem schiet op doel. Stańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hartmann passt de bal zonder na te denken. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem schiet op doel. Stańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 59%, Polisportiva Juventina 41%.
grifone - Polisportiva Juventina 0:2

48e minuut.
Frisanco probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem schiet op doel. Stańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendoza neemt de hoekschop. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

51e minuut.
Pazio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arroupe probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanperä speelt de bal door. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai draait met de bal, schiet en ... Verheyden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pănican rent richting de bal. Mosna onderschept slim de pass. Mosna speelt de bal door. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato met een sublieme pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... Stańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galioto neemt de hoekschop. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... Stańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Frisanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazio met de inworp. Arroupe controleert de bal met de borst. Arroupe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Verheyden trapt de bal weg. Galioto kopt de bal weg. Vedovato met een sublieme pass. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Stańczuk bokst de bal weg. Šprem is nu in balbezit. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 0:3

68e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 0:4

69e minuut.
Vedovato is nu in balbezit. Vedovato passt de bal met de wreef. Šprem is nu in balbezit. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 0:5

74e minuut.
Mosna met een snelle inworp. Passatori probeert de bal met de borst te controleren. Passatori probeert naar een medespeler te passen. Mosna geeft een lange en hoge pass. Fruet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 1:5

77e minuut.
Vedovato speelt de bal door. Hartmann rent richting de bal. Daeseleire is nu in balbezit. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pănican passt de bal in één keer door. Šprem rent richting de bal. Šprem passt de bal in één keer door. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Verpecz is nu in balbezit. Verpecz passt de bal in één keer door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Stańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Polisportiva Juventina 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 59%, Polisportiva Juventina 41%.
grifone - Polisportiva Juventina 1:6