Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina ZARATE08
new352 Tactiek 4-1-3-2
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 27.4
formidable Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen average


1e minuut.
Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto passt de bal met de wreef. Vedovato is nu in balbezit. Vedovato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 1:0

8e minuut.
Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato onderschept slim de pass. Vedovato met een sublieme pass. Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto geeft een lange en hoge pass. Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 2:0

9e minuut.
Girardengo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosowski rent richting de bal. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kosowski met een sublieme pass. Frisanco is nu in balbezit. Frisanco speelt de bal door. Daar is Šprem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 3:0

18e minuut.
Anghelache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosznik komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Galioto probeert naar een medespeler te passen. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 4:0

29e minuut.
Vedovato heeft problemen om de bal te vangen. Vedovato met een sublieme pass. Šprem is nu in balbezit. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vedovato speelt de bal door. Hartmann is nu in balbezit. Klungelig pakt Hartmann de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 5:0

42e minuut.
Galioto rent richting de bal. Galioto geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 27%, ZARATE08 73%.
Polisportiva Juventina - ZARATE08 5:0

49e minuut.
Havriciuc met een sublieme pass. Galioto kopt de bal weg. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem onderschept slim de pass. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Girardengo probeert naar een medespeler te passen. Vedovato speelt de bal door. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 6:0

54e minuut.
Boczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galioto met een snelle inworp. Verpecz geeft een lange en hoge pass. Hartmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 7:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havriciuc trapt de bal weg van het doel. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato passt de bal met de wreef. Hartmann rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hartmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 8:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rioja komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vedovato passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad onderschept slim de pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann schiet op doel. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 9:0

69e minuut.
Klungelig pakt Hartmann de bal. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato geeft een hoge lob. Šprem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 10:0

78e minuut.
Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato verovert de bal door een tackle van achteren. Šprem rent richting de bal. Šprem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 11:0

79e minuut.
Aliberti geeft een hoge lob. Eftimie rent richting de bal. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem verovert de bal door een tackle van achteren. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šprem heeft problemen om de bal te vangen. Šprem schiet op doel. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - ZARATE08 12:0

83e minuut.
Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galioto met een snelle inworp. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Liukko is nu in balbezit. Vedovato verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Havriciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Frisanco kopt de bal weg. Vedovato met een sublieme pass. Klungelig pakt Rioja de bal. Šprem rent richting de bal. Šprem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 16%, ZARATE08 84%.
Polisportiva Juventina - ZARATE08 12:0