Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. Generale Vaccaro
all for one Tactiek gagliardi 5
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
53.1 gemiddelde waardering 64.4
good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Agate onderschept slim de pass. Agate geeft een hoge lob. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Əlicanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əlicanov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jaliniauskas de bal onder controle te krijgen. Agate rent richting de bal. Agate schiet op doel. Barrachina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Barrachina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate speelt de bal door. Buzaku heeft problemen om de bal te vangen. Kropek is nu in balbezit. Kropek schiet op doel. Barrachina bokst de bal weg.

20e minuut.
Agate met een sublieme pass. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek is nu in balbezit. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Barrachina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Körner heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jaliniauskas probeert naar een medespeler te passen. Agate rent richting de bal. Agate passt de bal met de wreef. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cordini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szulgo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Parada speelt de bal door. Jaliniauskas is nu in balbezit. Kropek onderschept slim de pass. Kropek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 64%, Generale Vaccaro 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 0:0

47e minuut.
Agate rent richting de bal. Agate passt de bal met de wreef. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 0:1

48e minuut.
Äckerle onderschept slim de pass. Jaliniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliniauskas geeft de bal voor. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Agate rent richting de bal. Agate passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sędziak de bal. Körner rent richting de bal. Körner schiet op doel. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 0:2

66e minuut.
Körner kopt de bal weg. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga begaat een overtreding. Äckerle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Äckerle wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Əlicanov geeft een lange en hoge pass. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner haalt uit met een fantastische trap. Barrachina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szulgo rent richting de bal. Szulgo geeft de bal voor. Körner geeft een hoge lob. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Buzaku probeert naar een medespeler te passen. Aldrich rent richting de bal. Aldrich geeft een lange en hoge pass. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pałyga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Podgórzak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szulgo de bal onder controle te krijgen. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner draait met de bal, schiet en ... Barrachina bokst de bal weg. Paal! Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 0:3

78e minuut.
Bauta probeert naar een medespeler te passen. Berényi is nu in balbezit. Buzaku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zieleziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Castello onderschept slim de pass. Miodek controleert de bal met de borst. Miodek draait met de bal, schiet en ... Cao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 1:3

83e minuut.
Jaliniauskas onderschept slim de pass. Körner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędziak. Körner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordini wilt de vrije trap nemen. Barrachina bokst de bal weg. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner geeft een hoge lob. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Barrachina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 1:4

88e minuut.
Cordini rent richting de bal. Cordini passt de bal zonder na te denken. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 61%, Generale Vaccaro 39%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Generale Vaccaro 1:5