Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD LatinaSokker
Normal Tactiek 442 a.f.
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Mięcławek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montalbán rent richting de bal. Montalbán geeft een lange en hoge pass. Tomescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zaccardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimberla met een snelle inworp. Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Di Giglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:1

10e minuut.
Pisa Di Monterosa passt de bal in één keer door. Montalbán rent richting de bal. Montalbán speelt de bal door. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:2

22e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd met een sublieme pass. Di Giglio is nu in balbezit. Di Giglio draait met de bal, schiet en ... Bergamino probeert de bal aan de voet te houden. Del Curatolo bokst de bal weg.

23e minuut.
Zanoncelli kopt de bal weg. Inworp. Gonzales met de inworp. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán met een sublieme pass. Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Di Giglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giglio passt de bal in één keer door. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo bokst de bal weg. Zaccardi heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:3

31e minuut.
Mięcławek heeft problemen om de bal te vangen. Di Giglio is nu in balbezit. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:4

43e minuut.
Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán passt de bal in één keer door. Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 74%, LatinaSokker 26%.
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:4

47e minuut.
Montalbán kopt de bal weg. Ciro probeert de bal aan de voet te houden. Di Giglio rent richting de bal. Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomescu rent richting de bal. Tomescu schiet op doel. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Ciro rent richting de bal. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Montalbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias passt de bal in één keer door. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Montalbán speelt de bal door. Tomescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciro. Ciro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Di Giglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias rent richting de bal. Di Giglio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Di Giglio krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bergamino is nu in balbezit. Bergamino geeft de bal voor. Bobkowski kopt de bal weg. Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek geeft een lange en hoge pass. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Tanzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimberla met de inworp. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 75%, LatinaSokker 25%.
Juve Fidenza BSD - LatinaSokker 0:5