Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palazzolo Generale Vaccaro
dario3 Tactiek gagliardi 5
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten formidable
average Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović is nu in balbezit. Äckerle onderschept slim de pass. Äckerle schiet op doel. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:1

9e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal met de wreef. Komljenović is nu in balbezit. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:2

14e minuut.
Kropek onderschept slim de pass. Kropek geeft de bal voor. Cordini kopt de bal weg. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cordini rent richting de bal. Cordini passt de bal in één keer door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:3

22e minuut.
Buzaku rent richting de bal. Buzaku geeft een hoge lob. Agate is nu in balbezit. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:4

23e minuut.
Cetner met een sublieme pass. Daar is Metsäalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle schiet op doel. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kropek is nu in balbezit. Kropek probeert naar een medespeler te passen. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal. Albentosa bokst de bal weg. Albentosa speelt de bal door. Cordini kopt de bal weg. Klungelig pakt Komljenović de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Albentosa bokst de bal weg. Daar is Agate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albentosa bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Väntsilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordini geeft de bal voor. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Komljenović rent richting de bal. Paal!

42e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal zonder na te denken. Buzaku geeft de bal voor. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 74%, Generale Vaccaro 26%.
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:5

48e minuut.
Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórzak probeert naar een medespeler te passen. Agate is nu in balbezit. Agate draait met de bal, schiet en ... Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Agate speelt de bal door. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal zonder na te denken. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Körner is nu in balbezit. Körner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:6

68e minuut.
Oberegger geeft de bal voor. Väntsilä rent richting de bal. Körner onderschept slim de pass. Körner passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordini neemt de hoekschop. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:7

72e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku passt de bal in één keer door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:8

78e minuut.
Körner rent richting de bal. Äckerle is nu in balbezit. Komljenović begaat een overtreding. Äckerle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Äckerle komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:9

86e minuut.
Nasolu kopt de bal weg. Cordini speelt de bal door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:10

89e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 69%, Generale Vaccaro 31%.
FC Palazzolo - Generale Vaccaro 0:11