Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro FC Palazzolo
gagliardi 5 Tactiek dario3
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 42.8
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Vergori passt de bal met de wreef. Wichary geeft de bal voor. Äckerle kopt de bal weg. Agate rent richting de bal. Agate haalt uit met een fantastische trap. Albentosa bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Agate de bal. Agate probeert naar een medespeler te passen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 1:0

20e minuut.
Del Castello met een sublieme pass. Wichary geeft een hoge lob. Tejchert heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kropek speelt de bal door. Agate is nu in balbezit. Agate passt de bal in één keer door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsilä onderschept slim de pass. Väntsilä geeft een hoge lob. Klungelig pakt Metsäalho de bal. Kropek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal met de wreef. Agate is nu in balbezit. Agate haalt uit met een fantastische trap. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 2:0

29e minuut.
Agate rent richting de bal. Agate geeft een hoge lob. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 3:0

31e minuut.
Wichary geeft de bal voor. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 4:0

33e minuut.
Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek onderschept slim de pass. Kropek passt de bal zonder na te denken. Agate is nu in balbezit. Agate schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Píka de bal. Agate geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Agate is nu in balbezit. Agate geeft de bal voor. Daar is Komljenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Albentosa met een sublieme pass. Pobuta kopt de bal weg. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell geeft de bal voor. Del Castello controleert de bal met de borst. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metsäalho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 28%, FC Palazzolo 72%.
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 4:1

46e minuut.
Cordini geeft een lange en hoge pass. Komljenović heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Oberegger geeft een hoge lob. Agate is nu in balbezit. Agate met een sublieme pass. Cordini rent richting de bal. Cordini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vergori rent richting de bal. Vergori passt de bal in één keer door. Wichary is nu in balbezit. Wichary geeft de bal voor. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Albentosa bokst de bal weg.

58e minuut.
Agate is nu in balbezit. Agate passt de bal in één keer door. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 5:1

62e minuut.
Komljenović geeft een hoge lob. Inworp. Agate met de inworp. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 6:1

67e minuut.
Agate is nu in balbezit. Agate speelt de bal door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 7:1

71e minuut.
Vergori kopt de bal weg. Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal zonder na te denken. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cordini passt de bal zonder na te denken. Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Tejchert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate verovert de bal door een tackle van achteren. Agate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cordini kopt de bal weg. Agate is nu in balbezit. Agate probeert naar een medespeler te passen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vergori de bal. Vergori passt de bal in één keer door. Lääne geeft een hoge lob. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Äckerle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 8:1

88e minuut.
Agate rent richting de bal. Daar is Agate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate speelt de bal door. Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Paal! Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 23%, FC Palazzolo 77%.
Generale Vaccaro - FC Palazzolo 8:1