Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. Quarto
3133 inv Tactiek 433antonio
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 32.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Berrettoni passt de bal in één keer door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Roviscalli met een harde bal richting middenveld. Guidi kopt de bal weg. Bauta met een sublieme pass. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 1:0

3e minuut.
Maric rent richting de bal. Berényi onderschept slim de pass. Berényi speelt de bal door. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 2:0

6e minuut.
Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Berényi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catterina. Catterina krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Guidi heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zieleziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miodek de bal. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg. Berényi geeft de bal voor. Miodek krijgt zijn hoofd ertegen. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 3:0

15e minuut.
Catterina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berrettoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauta geeft een lange en hoge pass. Berényi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Berényi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miodek de bal. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński schiet op doel. Delola Marca probeert de bal aan de voet te houden. Roviscalli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 4:0

23e minuut.
Bauta geeft een lange en hoge pass. Berényi heeft problemen om de bal te vangen. Delola Marca rent richting de bal. Berényi rent richting de bal. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Berrettoni neemt de hoekschop. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscontri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miodek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berényi neemt de penalty, wat een uithaal! Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 5:0

27e minuut.
Bauta passt de bal zonder na te denken. Jenal is nu in balbezit. Jenal passt de bal met de wreef. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jenal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delola Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek met een sublieme pass. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Zieleziński geeft de bal voor. Catterina heeft problemen om de bal te vangen. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Parada passt de bal met de wreef. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński speelt de bal door. Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jenal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal met de wreef. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 6:0

39e minuut.
Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni passt de bal met de wreef. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 7:0

41e minuut.
Jenal passt de bal met de wreef. Miodek is nu in balbezit. Miodek passt de bal met de wreef. Berényi rent richting de bal. Berényi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi is nu in balbezit. Berényi passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 19%, Quarto 81%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 7:0

59e minuut.
Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni passt de bal in één keer door. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jenal speelt de bal door. Bauta is nu in balbezit. Bauta passt de bal met de wreef. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bauta speelt de bal door. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miodek de bal. Miodek schiet op doel. De bal raakt de paal. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Aldrich geeft de bal voor. Zieleziński kan de bal niet met de borst controleren. Zieleziński met een sublieme pass. Berényi rent richting de bal. Berényi draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg.

68e minuut.
Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni passt de bal met de wreef. Daar is Delola Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berényi geeft een lange en hoge pass. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 8:0

70e minuut.
Pucciani geeft een hoge lob. Berrettoni is nu in balbezit. Berrettoni met een sublieme pass. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 9:0

75e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Bauta is nu in balbezit. Bauta passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Zieleziński met een sublieme pass. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek draait met de bal, schiet en ... Biscontri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Roviscalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roviscalli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauta met de inworp. Zieleziński geeft een hoge lob. Roviscalli bokst de bal weg.

79e minuut.
Berrettoni met een snelle inworp. Jenal kan de bal niet met de borst controleren. Jenal geeft de bal voor. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński speelt de bal door. Berényi rent richting de bal. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 10:0

88e minuut.
Zieleziński geeft een hoge lob. Berényi rent richting de bal. Delola Marca is nu in balbezit. Berényi onderschept slim de pass. Berényi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Parada is nu in balbezit. Jenal is nu in balbezit. Jenal met een sublieme pass. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 23%, Quarto 77%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Quarto 10:0