Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto BellaMbriama
433antonio Tactiek a modo mio
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 53.6
zwak Schieten solide
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Bahele speelt de bal door. Tomczyk met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg. Delola Marca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:1

5e minuut.
Urroz onderschept slim de pass. Catterina bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina passt de bal in één keer door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Biscontri kopt de bal weg. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal met de wreef. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pucciani heeft problemen om de bal te vangen. Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal met de wreef. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka onderschept slim de pass. Pajka geeft de bal voor. Urroz springt en kopt de bal. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalogeropoulos zal de hoekschop nemen. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Catterina speelt de bal door. Bahele met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delola Marca de bal onder controle te krijgen. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Biscontri geeft een hoge lob. Bahele kopt de bal weg. Tomczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli bokst de bal weg.

23e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:2

37e minuut.
Urroz kopt de bal weg. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Basilicata heeft problemen om de bal te vangen. Mitriţă met een sublieme pass. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biscontri de bal onder controle te krijgen. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Dekker rent richting de bal. Catterina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 85%, BellaMbriama 15%.
Quarto - BellaMbriama 0:2

54e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă rent richting de bal. Daar is Kalogeropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ... Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:3

56e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel. Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:4

58e minuut.
Tomczyk met een sublieme pass. Urroz rent richting de bal. Urroz passt de bal met de wreef. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mitriţă speelt de bal door. Delola Marca rent richting de bal. Urroz onderschept slim de pass. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:5

66e minuut.
Delola Marca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahele rent richting de bal. Bahele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Deplano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos onderschept slim de pass. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Pucciani de bal. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Tomczyk de bal. Tomczyk speelt de bal door. Ţonea speelt de bal door. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Delola Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kalogeropoulos kan de bal niet met de borst controleren. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Catterina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli bokst de bal weg. Daar is Biscontri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Kalogeropoulos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Biscontri probeert naar een medespeler te passen. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Urroz is nu in balbezit. Urroz draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg. Biscontri verovert de bal door een tackle van achteren. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - BellaMbriama 0:6

83e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Ţonea passt de bal met de wreef. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel. Delola Marca probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk met een sublieme pass. Dekker heeft problemen om de bal te vangen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 83%, BellaMbriama 17%.
Quarto - BellaMbriama 0:6