Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama FC Palazzolo
a modo mio Tactiek dario3
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen very good


1e minuut.
Urroz rent richting de bal. Pajka speelt de bal door. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos passt de bal met de wreef. Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mitriţă geeft een hoge lob. Cakici is nu in balbezit. Komljenović rent richting de bal. Cakici verovert de bal door een tackle van achteren. Cakici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalogeropoulos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Limardo Gascón passt de bal met de wreef. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Cakici de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobuta. Cakici raakt geblesseerd tijdens het duel. Bahele zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz onderschept slim de pass. Urroz schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pajka is nu in balbezit. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos probeert naar een medespeler te passen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Kalogeropoulos met de inworp. Pajka is nu in balbezit. Pajka geeft een hoge lob. Cakici springt en kopt de bal. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tomczyk speelt de bal door. Cakici is nu in balbezit. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici rent richting de bal. Cakici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cakici is nu in balbezit. Cakici speelt de bal door. Kalogeropoulos probeert naar een medespeler te passen. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tejchert geeft een lange en hoge pass. Portento is nu in balbezit. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele geeft een lange en hoge pass. Cakici springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Albentosa trapt de bal weg. Pobuta kan de bal niet met de borst controleren. Urroz rent richting de bal. Cakici is nu in balbezit. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici draait met de bal, schiet en ... Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 1:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczyk speelt de bal door. Portento is nu in balbezit. Portento geeft de bal voor. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk geeft de bal voor. Cakici rent richting de bal. Cakici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 2:0

41e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Bahele geeft een hoge lob. Cakici is nu in balbezit. Cakici draait met de bal, schiet en ... Albentosa bokst de bal weg. Urroz rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cakici is nu in balbezit. Cakici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Limardo Gascón de bal. Cakici onderschept slim de pass. Tejchert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tejchert krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cakici passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal in één keer door. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 22%, FC Palazzolo 78%.
BellaMbriama - FC Palazzolo 3:0

55e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk passt de bal in één keer door. Komljenović rent richting de bal. Cakici verovert de bal door een tackle van achteren. Cakici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cakici is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nasolu ... Strafschop! Nasolu krijgt een gele kaart. Cakici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cakici kan niet meer verder spelen. Dekker komt het veld opgelopen. Dekker kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Urroz rent richting de bal. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 4:0

59e minuut.
Steiger rent richting de bal. Bahele onderschept slim de pass. Bahele geeft de bal voor. Dekker is nu in balbezit. Dekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 5:0

60e minuut.
Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasolu geeft een hoge lob. Ţonea speelt de bal door. Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 6:0

62e minuut.
Bahele met een sublieme pass. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ţonea speelt de bal door. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal met de wreef. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Urroz onderschept slim de pass. Urroz passt de bal in één keer door. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Dekker maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Tejchert is nu in balbezit. Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk met een sublieme pass. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - FC Palazzolo 7:0

82e minuut.
Cetner rent richting de bal. Bahele onderschept slim de pass. Bahele met een sublieme pass. Dekker rent richting de bal. Dekker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos schiet op doel. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz passt de bal in één keer door. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Dekker maakt een snoekduik en kopt de bal. Albentosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 30%, FC Palazzolo 70%.
BellaMbriama - FC Palazzolo 7:0