Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto The Alpha Divers
433antonio Tactiek 451 sos altos
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Deplano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencze is nu in balbezit. Bencze geeft een lange en hoge pass. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karadağ met een snelle inworp. Lonc rent richting de bal. Lonc passt de bal met de wreef. Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:2

7e minuut.
Tomankiewicz kopt de bal weg. Lonc rent richting de bal. Pucciani geeft de bal voor. Karadağ geeft een lange en hoge pass. Bencze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Bencze rent richting de bal. Biscontri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biscontri krijgt een gele kaart. Bencze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ishvmpang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:3

15e minuut.
Ishvmpang rent richting de bal. Ishvmpang passt de bal zonder na te denken. Delola Marca rent richting de bal. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:4

20e minuut.
Delola Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bencze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Togander is nu in balbezit. Togander met een sublieme pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:5

25e minuut.
Delola Marca rent richting de bal. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Bencze is nu in balbezit. Bencze draait met de bal, schiet en ... Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tomankiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guša komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša schiet op doel. Delola Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:6

32e minuut.
Belka heeft problemen om de bal te vangen. Togander probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc schiet op doel. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:7

33e minuut.
Maric speelt de bal door. Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:8

36e minuut.
Togander geeft een lange en hoge pass. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft de bal voor. Bencze is nu in balbezit. Bencze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Catterina rent richting de bal. Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Guša passt de bal in één keer door. Lonc is nu in balbezit. Lonc schiet op doel. Roviscalli bokst de bal weg.

40e minuut.
Rergis passt de bal in één keer door. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang passt de bal in één keer door. Lonc is nu in balbezit. Lonc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karadağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Togander met een sublieme pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 80%, The Alpha Divers 20%.
Quarto - The Alpha Divers 0:8

47e minuut.
Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang speelt de bal door. Bencze rent richting de bal. Guša is nu in balbezit. Guša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:9

50e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ is nu in balbezit. Karadağ passt de bal zonder na te denken. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Togander speelt de bal door. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša passt de bal met de wreef. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Catterina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang verovert de bal door een tackle van achteren. Ishvmpang passt de bal zonder na te denken. Bencze is nu in balbezit. Bencze haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ishvmpang rent richting de bal. Ishvmpang geeft de bal voor. Bencze is nu in balbezit. Lonc is nu in balbezit. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:10

64e minuut.
Daar is Karadağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadağ geeft een lange en hoge pass. Bencze springt en kopt de bal. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:11

68e minuut.
Lonc passt de bal met de wreef. Bencze rent richting de bal. Bencze passt de bal met de wreef. Guša rent richting de bal. Guša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:12

71e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biscontri de bal. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Catterina is nu in balbezit. Togander onderschept slim de pass. Togander met een sublieme pass. Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Bencze haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:13

74e minuut.
Maric passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Delola Marca de bal. Delola Marca probeert naar een medespeler te passen. Lonc is nu in balbezit. Lonc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pucciani rent richting de bal. Lonc onderschept slim de pass. Lonc geeft de bal voor. Guša krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:14

77e minuut.
Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishvmpang met een snelle inworp. Bencze is nu in balbezit. Bencze geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Catterina met een sublieme pass. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Bencze speelt de bal door. Biscontri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:15

82e minuut.
Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang verovert de bal door een tackle van achteren. Ishvmpang geeft de bal voor. Bencze krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - The Alpha Divers 0:16

83e minuut.
Scarpini is nu in balbezit. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini begaat een overtreding. Scarpini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 78%, The Alpha Divers 22%.
Quarto - The Alpha Divers 0:16