Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama LatinaSokker
a modo mio Tactiek 442 a.f.
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Gonzales passt de bal in één keer door. Tomescu is nu in balbezit. Mitriţă maakt een afschuwelijke overtreding. Mitriţă krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kalogeropoulos probeert naar een medespeler te passen. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán geeft de bal voor. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Bahele speelt de bal door. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 1:0

13e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Cakici rent richting de bal. Cakici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 2:0

18e minuut.
Urroz speelt de bal door. Klungelig pakt Kalogeropoulos de bal. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Verola is nu in balbezit. Kalogeropoulos onderschept slim de pass. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz passt de bal in één keer door. Cakici is nu in balbezit. Cakici draait met de bal, schiet en ... D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Pisa Di Monterosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisa Di Monterosa geeft een lange en hoge pass. Cakici rent richting de bal. Cakici schiet op doel. D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Cakici is nu in balbezit. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 3:0

36e minuut.
Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisa Di Monterosa verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz onderschept slim de pass. Urroz draait met de bal, schiet en ... D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 4:0

36e minuut.
Di Giglio probeert naar een medespeler te passen. Tomescu is nu in balbezit. Cakici onderschept slim de pass. Cakici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Urroz passt de bal met de wreef. Mitriţă is nu in balbezit. Cimberla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici onderschept slim de pass. Cakici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 33%, LatinaSokker 67%.
BellaMbriama - LatinaSokker 4:0

47e minuut.
Sumarja geeft een hoge lob. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Daar is Pisa Di Monterosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Di Giglio is nu in balbezit. Pajka onderschept slim de pass. Pajka met een sublieme pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici onderschept slim de pass. D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cakici rent richting de bal. Cakici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 5:0

59e minuut.
Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 6:0

63e minuut.
Ţonea neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Pisa Di Monterosa de bal. Cakici is nu in balbezit. Cakici schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pisa Di Monterosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pisa Di Monterosa geeft de bal voor. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Urroz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Di Giglio kopt de bal weg. Sumarja geeft een lange en hoge pass. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Tomczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pajka rent richting de bal. Pajka passt de bal in één keer door. Bahele met een sublieme pass. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cába geeft de bal voor. Tomczyk kopt de bal weg. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cimberla heeft problemen om de bal te vangen. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Cakici springt en kopt de bal. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - LatinaSokker 7:0

88e minuut.
Cába geeft de bal voor. Inworp. Cimberla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 29%, LatinaSokker 71%.
BellaMbriama - LatinaSokker 7:0