Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinaSokker BellaMbriama
442 a.f. Tactiek a modo mio
35% Balbezit 65%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37.3 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Pisa Di Monterosa is nu in balbezit. Cakici onderschept slim de pass. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - BellaMbriama 0:1

6e minuut.
Pisa Di Monterosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pusceddu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Portento heeft problemen om de bal te vangen. Mięcławek verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcławek passt de bal in één keer door. Di Giglio is nu in balbezit. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tomescu is nu in balbezit. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Wysogląd geeft een lange en hoge pass. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap. Pikács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Urroz kopt de bal weg. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos speelt de bal door. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kalogeropoulos met een snelle inworp. Daar is Pajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimberla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pajka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cakici legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Cába met een snelle inworp. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. Cakici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cakici rent richting de bal. Urroz is nu in balbezit. Cakici rent richting de bal. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pajka passt de bal zonder na te denken. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajka. Pajka krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Urroz met een sublieme pass. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos speelt de bal door. Cakici is nu in balbezit. Cakici draait met de bal, schiet en ... D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - BellaMbriama 0:2

41e minuut.
Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Tomczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bahele rent richting de bal. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 70%, BellaMbriama 30%.
LatinaSokker - BellaMbriama 0:2

48e minuut.
Urroz rent richting de bal. Urroz geeft een hoge lob. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk geeft een hoge lob. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen. D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pajka geeft een lange en hoge pass. Urroz kopt de bal weg. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - BellaMbriama 0:3

73e minuut.
Ţonea speelt de bal door. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Urroz de bal. Urroz schiet op doel. D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - BellaMbriama 0:4

81e minuut.
Ţonea geeft een lange en hoge pass. Cakici kopt de bal weg. Kalogeropoulos speelt de bal door. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cimberla verovert de bal door een tackle van achteren. Ţonea verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 70%, BellaMbriama 30%.
LatinaSokker - BellaMbriama 0:4