Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD The Alpha Divers
Normal Tactiek 451 sos altos
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 48.3
poor Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Rergis is nu in balbezit. Rergis probeert naar een medespeler te passen. Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft de bal voor. Guša krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Guša geeft een lange en hoge pass. Ciro probeert de bal met de borst te controleren. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:1

11e minuut.
Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Manias onderschept slim de pass. Retelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retelewski draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Karadağ met een sublieme pass. Guša probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Carbonini passt de bal in één keer door. Karadağ geeft een lange en hoge pass. Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft de bal voor. Guša maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lonc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:2

16e minuut.
Karadağ is nu in balbezit. Togander is nu in balbezit. Togander passt de bal met de wreef. Guša is nu in balbezit. Guša haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:3

18e minuut.
Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang geeft de bal voor. Klungelig pakt Cinotolini de bal. Retelewski rent richting de bal. Retelewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ishvmpang geeft de bal voor. Togander kopt de bal weg. Lonc rent richting de bal. Lonc haalt uit met een fantastische trap. Zaccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karadağ speelt de bal door. Lonc rent richting de bal. Lonc passt de bal in één keer door. Guša is nu in balbezit. Guša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Del Curatolo trapt de bal weg. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ probeert naar een medespeler te passen. Guša rent richting de bal. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:4

32e minuut.
Guša rent richting de bal. Lonc passt de bal met de wreef. Guša is nu in balbezit. Daar is Retelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retelewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Guša de bal. Zaccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccardi geeft een lange en hoge pass. Ciro kopt de bal weg. Lonc is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander onderschept slim de pass. Togander speelt de bal door. Guša is nu in balbezit. Guša draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lonc is nu in balbezit. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lonc passt de bal met de wreef. Guša rent richting de bal. Guša draait met de bal, schiet en ... Bergamino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:6

40e minuut.
Lonc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bergamino de bal. Manias is nu in balbezit. Retelewski onderschept slim de pass. Retelewski haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:7

44e minuut.
Ishvmpang rent richting de bal. Ishvmpang geeft de bal voor. Daar is Zaccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guša rent richting de bal. Guša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:8

44e minuut.
Daar is Zanoncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manias is nu in balbezit. Manias probeert naar een medespeler te passen. Guša rent richting de bal. Guša draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Karadağ kopt de bal weg. Retelewski is nu in balbezit. Retelewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 82%, The Alpha Divers 18%.
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:8

46e minuut.
Belka speelt de bal door. Lonc rent richting de bal. Lonc passt de bal in één keer door. Guša is nu in balbezit. Guša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Manias geeft een hoge lob. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini geeft de bal voor. Retelewski rent richting de bal. Retelewski draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo bokst de bal weg.

56e minuut.
Guša heeft problemen om de bal te vangen. Zaccardi is nu in balbezit. Togander verovert de bal door een tackle van achteren. Guša is nu in balbezit. Guša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rergis kopt de bal weg. Zanoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Karadağ geeft een hoge lob. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Lonc rent richting de bal. Lonc passt de bal in één keer door. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:9

61e minuut.
Del Curatolo speelt de bal door. Karadağ kopt de bal weg. Daar is Zaccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:10

63e minuut.
Zaccardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Karadağ de bal. Karadağ speelt de bal door. Lonc heeft problemen om de bal te vangen. Lonc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Manias rent richting de bal. Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Guša passt de bal zonder na te denken. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:11

71e minuut.
Togander is nu in balbezit. Togander passt de bal met de wreef. Karadağ probeert naar een medespeler te passen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rergis rent richting de bal. Rergis geeft de bal voor. Guša heeft problemen om de bal te vangen. Lonc is nu in balbezit. Lonc schiet op doel. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guša is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karadağ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guša krijgt zijn hoofd ertegen. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:12

78e minuut.
Lonc draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo met een sublieme pass. Karadağ kopt de bal weg. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Inworp. Ishvmpang met een snelle inworp. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bergamino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 87%, The Alpha Divers 13%.
Juve Fidenza BSD - The Alpha Divers 0:12