Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limana DS United
victory Tactiek The Classic
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 33.1
excellent Schieten poor
good Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Boon passt de bal in één keer door. Miszczyński onderschept slim de pass. Bosnjak is nu in balbezit. Zagubiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zagubiony haalt uit met een fantastische trap. Frigeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 1:0

6e minuut.
Skrobowski probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos rent richting de bal. Zagubiony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagubiony krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Skrobowski kopt de bal weg. Charme probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zagubiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagubiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 2:0

13e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski begaat een overtreding. Duchoslav wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ignjatov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sepík is nu in balbezit. Sepík geeft een lange en hoge pass. Duchoslav krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Amedali de bal. Ngọc Minh is nu in balbezit. Amedali maakt een afschuwelijke overtreding. Amedali krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony met een sublieme pass. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh schiet op doel. Frigeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Frigeri met een harde bal richting middenveld. Ignjatov kopt de bal weg. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 3:0

42e minuut.
Ignjatov geeft de bal voor. Ngọc Minh kopt de bal weg. Daar is Folchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 31%, DS United 69%.
limana - DS United 4:0

49e minuut.
Miszczyński onderschept slim de pass. Levy is nu in balbezit. Boon begaat een overtreding. Boon krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ranisavljević kopt de bal weg. Ignjatov met een sublieme pass. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sepík zal de hoekschop nemen. Duchoslav springt en kopt de bal. Frigeri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Folchini heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ngọc Minh controleert de bal met de borst. Ngọc Minh schiet op doel. Frigeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 5:0

58e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon geeft een hoge lob. Duchoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 6:0

61e minuut.
Dos Santos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boon neemt vlug de vrije trap. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav draait met de bal, schiet en ... Frigeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Carlín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ignjatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Frigeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 7:0

63e minuut.
Levy met een sublieme pass. Bosnjak is nu in balbezit. Zagubiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zagubiony draait met de bal, schiet en ... Frigeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 8:0

65e minuut.
Daar is Miszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchini is nu in balbezit. Ngọc Minh onderschept slim de pass. Ngọc Minh schiet op doel. Frigeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zagubiony met de inworp. Boon speelt de bal door. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Frigeri trapt de bal weg. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Frigeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Boon probeert naar een medespeler te passen. Zagubiony is nu in balbezit. Miszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miszczyński krijgt een gele kaart. Zagubiony raakt geblesseerd tijdens het duel. Miyoshi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Skrobowski onderschept slim de pass. Sepík onderschept slim de pass. Sepík probeert naar een medespeler te passen. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Duchoslav passt de bal in één keer door. Miyoshi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Miszczyński ... Strafschop! Miyoshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duchoslav kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Frigeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. Frigeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lajeunesse met een sublieme pass. Sepík geeft een lange en hoge pass. Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav schiet op doel. Frigeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - DS United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 19%, DS United 81%.
limana - DS United 9:0