Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito Barletta1979
jorgenA Tactiek ASSURDO
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Antosiewicz geeft een hoge lob. Spiota is nu in balbezit. Spiota geeft de bal voor. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Barletta1979 1:0

10e minuut.
Melgar met de inworp. Farías rent richting de bal. Farías met een sublieme pass. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Antosiewicz controleert de bal met de borst. Centurioni met een sublieme pass. Farías rent richting de bal. Farías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Barletta1979 2:0

28e minuut.
Melgar passt de bal zonder na te denken. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko begaat een overtreding. Łyko krijgt een gele kaart. Farías raakt geblesseerd tijdens het duel. Melgar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeski maakt een snoekduik en kopt de bal. Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Antosiewicz de bal. Centurioni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antosiewicz. Antosiewicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft de bal voor. Rzeski rent richting de bal. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ogierman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melgar met een snelle inworp. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rzeski kopt de bal weg. Ticona probeert de bal met de borst te controleren. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farías krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Łyko kan de bal niet met de borst controleren. Łyko geeft de bal voor. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Soyak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 50%, Barletta1979 50%.
Real Plebiscito - Barletta1979 2:0

48e minuut.
Falešník kopt de bal weg. Radunović is nu in balbezit. Radunović passt de bal met de wreef. Rzeski rent richting de bal. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Barletta1979 3:0

55e minuut.
De Monte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sassoli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Radunović is nu in balbezit. Radunović passt de bal in één keer door. Rzeski is nu in balbezit. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Falešník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Barletta1979 4:0

62e minuut.
Inworp. Ganz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal met de wreef. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Barletta1979 5:0

89e minuut.
Spiota geeft een lange en hoge pass. Jędrychowski kopt de bal weg. Spiota geeft de bal voor. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 39%, Barletta1979 61%.
Real Plebiscito - Barletta1979 5:0