Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazo Team Barletta1979
532 modificato Tactiek ASSURDO
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


26e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ogierman de bal. Ogierman geeft een hoge lob. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krstić passt de bal met de wreef. Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez passt de bal zonder na te denken. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez passt de bal zonder na te denken. Grelis probeert naar een medespeler te passen. Citerio rent richting de bal. Citerio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marañón Pérez rent richting de bal. Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass. Leśnik is nu in balbezit. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 54%, Barletta1979 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazo Team - Barletta1979 0:0

62e minuut.
Grelis geeft een lange en hoge pass. Citerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśnik krijgt een gele kaart. Citerio raakt geblesseerd tijdens het duel. Citerio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Markuszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Barletta1979 1:0

70e minuut.
Ogierman is nu in balbezit. Dirmeier onderschept slim de pass. Jędrychowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jędrychowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jędrychowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Palombieri passt de bal zonder na te denken. Jakovljević is nu in balbezit. Met opzet legt Krstić zijn tegenspeler op de grond. Krstić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jakovljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łyko met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal met de wreef. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Barletta1979 2:0

83e minuut.
Cerezo kopt de bal weg. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov speelt de bal door. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Citerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Citerio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Barletta1979 3:0

86e minuut.
Hrustojević kan de bal niet met de borst controleren. Hrustojević geeft de bal voor. Dirmeier kopt de bal weg. Citerio rent richting de bal. Citerio schiet op doel. Markuszewski bokst de bal weg. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Citerio rent richting de bal. Citerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Barletta1979 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 44%, Barletta1979 56%.
Gazo Team - Barletta1979 4:0