Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Pietra il ballerino
3412b Tactiek 442 ballerino
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Celenza speelt de bal door. Lemasson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - il ballerino 1:0

4e minuut.
Radusin passt de bal zonder na te denken. Jelassi rent richting de bal. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Ocando is nu in balbezit. Ocando schiet op doel. Celenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajić is nu in balbezit. Ocando onderschept slim de pass. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lemasson is nu in balbezit. Stencel onderschept slim de pass. Stencel geeft een hoge lob. Ljunggren maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Klungelig pakt Ljunggren de bal. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Zito is nu in balbezit. Ljunggren is nu in balbezit. Ljunggren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Canavesi kopt de bal weg. Lemasson rent richting de bal. Klungelig pakt Lemasson de bal. Lemasson geeft de bal voor. Ocando springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - il ballerino 2:0

30e minuut.
Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caripuna verovert de bal door een tackle van achteren. Caripuna geeft een lange en hoge pass. Ljunggren rent richting de bal. Ljunggren haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Radusin speelt de bal door. Martonyi probeert naar een medespeler te passen. Kiyokumo verovert de bal door een tackle van achteren. van Geel rent richting de bal. van Geel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Constantin kopt de bal weg. Zajić probeert de bal aan de voet te houden. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - il ballerino 3:0

43e minuut.
Casamassima passt de bal zonder na te denken. Ocando heeft problemen om de bal te vangen. Radusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima is nu in balbezit. Casamassima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 47%, il ballerino 53%.
Levski Pietra - il ballerino 3:0

54e minuut.
Gardon passt de bal met de wreef. Ocando rent richting de bal. Găleşanu speelt de bal door. Klungelig pakt Casamassima de bal. Casamassima haalt uit met een fantastische trap. Celenza bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemasson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Constantin springt en kopt de bal. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lemasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemasson passt de bal zonder na te denken. Casamassima met een sublieme pass. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima passt de bal in één keer door. Gardon speelt de bal door. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Canavesi passt de bal zonder na te denken. Jelassi speelt de bal door. Lemasson is nu in balbezit. Lemasson passt de bal zonder na te denken. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Martonyi kopt de bal weg. Daar is Ljunggren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ljunggren raakt geblesseerd tijdens het duel. van Geel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ağabəyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 41%, il ballerino 59%.
Levski Pietra - il ballerino 3:0