Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Villains FC REAL PI
Mike 4-2-4 Tactiek Q GOL-DON
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 57.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Fenkanin onderschept slim de pass. Inworp. Rasori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nomuro met een sublieme pass. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhavesh met een sublieme pass. Byskov is nu in balbezit. Byskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Varesi rent richting de bal. López Vidal onderschept slim de pass. López Vidal probeert naar een medespeler te passen. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski draait met de bal, schiet en ... Marchesi bokst de bal weg.

15e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomuro passt de bal zonder na te denken. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Miodopolski rent richting de bal. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelillis verovert de bal door een tackle van achteren. Miodopolski onderschept slim de pass. Miodopolski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Abacciolo geeft de bal voor. Inworp. López Vidal met de inworp. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski schiet op doel. Marchesi bokst de bal weg.

21e minuut.
Angelillis geeft een lange en hoge pass. Hofman probeert de bal aan de voet te houden. Hofman geeft een lange en hoge pass. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - FC REAL PI 0:1

24e minuut.
Hofman met een sublieme pass. López Vidal met een sublieme pass. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - FC REAL PI 0:2

32e minuut.
Abacciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Abacciolo geeft de bal voor. López Vidal kopt de bal weg. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Nomuro is nu in balbezit. Nomuro speelt de bal door. Byskov rent richting de bal. Byskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - FC REAL PI 0:3

35e minuut.
Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov rent richting de bal. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhavesh schiet op doel. Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - FC REAL PI 0:4

37e minuut.
Nomuro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hofman rent richting de bal. Hofman passt de bal met de wreef. Daar is Byskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byskov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski passt de bal in één keer door. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov schiet op doel. Abacciolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Vidal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Angelillis de bal onder controle te krijgen. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 79%, FC REAL PI 21%.
Milano Villains - FC REAL PI 0:4

55e minuut.
Ubin met een sublieme pass. López Vidal rent richting de bal. López Vidal passt de bal in één keer door. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nomuro met een snelle inworp. Hofman rent richting de bal. Nomuro rent richting de bal. Nomuro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Hofman de bal onder controle te krijgen. Nomuro is nu in balbezit. Nomuro met een sublieme pass. Bhavesh is nu in balbezit. Bhavesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
López Vidal passt de bal met de wreef. Miodopolski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abacciolo. Miodopolski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miodopolski kan niet meer verder spelen. Mandrelli komt het veld opgelopen. Hofman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - FC REAL PI 0:5

62e minuut.
Nomuro met een snelle inworp. Hofman rent richting de bal. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera begaat een overtreding. Hofman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hofman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Potestia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandrelli is nu in balbezit. Mandrelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal zonder na te denken. López Vidal speelt de bal door. Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Angelillis geeft een hoge lob. Olivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov is nu in balbezit. Byskov haalt uit met een fantastische trap. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 73%, FC REAL PI 27%.
Milano Villains - FC REAL PI 0:5