Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Tirosecco
442 ballerino Tactiek centro
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gallotta rent richting de bal. Gallotta passt de bal met de wreef. De Cola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maurizi geeft de bal voor. Siena krijgt zijn hoofd ertegen. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kurbašić geeft een lange en hoge pass. Radusin probeert naar een medespeler te passen. Ljunggren rent richting de bal. Lo Zito rent richting de bal. Lo Zito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Maurizi passt de bal met de wreef. De Cola is nu in balbezit. De Cola passt de bal zonder na te denken. Maurizi rent richting de bal. Maurizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:1

10e minuut.
De Cola schiet op doel. Fukuoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta geeft de bal voor. Siena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:2

12e minuut.
Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast geeft de bal voor. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng onderschept slim de pass. Meng geeft de bal voor. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Siena verovert de bal door een tackle van achteren. Siena passt de bal zonder na te denken. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gherghe is nu in balbezit. Maurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Maurizi met een sublieme pass. De Cola is nu in balbezit. De Cola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:3

23e minuut.
Maurizi rent richting de bal. Maurizi passt de bal zonder na te denken. De Cola is nu in balbezit. De Cola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:4

25e minuut.
Inworp. Gallotta met een snelle inworp. Di Toma speelt de bal door. De Cola rent richting de bal. De Cola schiet op doel. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Cola rent richting de bal. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:5

28e minuut.
Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast geeft een lange en hoge pass. Kurbašić probeert de bal met de borst te controleren. Siena is nu in balbezit. Siena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 0:6

39e minuut.
Stencel geeft de bal voor. Melchiorri kopt de bal weg. Lo Zito rent richting de bal. Lo Zito schiet op doel. Bădiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 1:6

40e minuut.
De Cola met een sublieme pass. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi passt de bal in één keer door. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena haalt uit met een fantastische trap. Celenza bokst de bal weg.

42e minuut.
De Cola probeert de bal met de borst te controleren. Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta met een sublieme pass. Siena is nu in balbezit. Siena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 1:7

43e minuut.
Gallotta met een sublieme pass. De Cola rent richting de bal. De Cola passt de bal met de wreef. Siena rent richting de bal. Siena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 61%, Tirosecco 39%.
il ballerino - Tirosecco 1:7

51e minuut.
Maurizi speelt de bal door. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Cosco met een sublieme pass. De Cola is nu in balbezit. De Cola probeert naar een medespeler te passen. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maurizi speelt de bal door. Francalanci rent richting de bal. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena schiet op doel. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 1:8

59e minuut.
De Cola kopt de bal weg. Kurbašić probeert de bal aan de voet te houden. Siena is nu in balbezit. Siena haalt uit met een fantastische trap. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 1:9

64e minuut.
Trabucco speelt de bal door. Francalanci kan de bal niet met de borst controleren. Siena met een sublieme pass. Maurizi heeft problemen om de bal te vangen. Maurizi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Alpi passt de bal met de wreef. Gallotta met een sublieme pass. Maurizi rent richting de bal. Siena rent richting de bal. Siena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Alpi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casatis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Daar is van Geel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Geel speelt de bal door. Ljunggren rent richting de bal. Ljunggren draait met de bal, schiet en ... Bădiţă bokst de bal weg.

79e minuut.
De Cola geeft een lange en hoge pass. Casatis met een sublieme pass. Klungelig pakt Maurizi de bal. Maurizi schiet op doel. Celenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Tirosecco 1:10

83e minuut.
Francalanci met een sublieme pass. Radusin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casatis. Radusin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 66%, Tirosecco 34%.
il ballerino - Tirosecco 1:10