Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco il ballerino
centro Tactiek 442 ballerino
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
29 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
61.1 gemiddelde waardering 51.9
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maurizi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melchiorri met een snel genomen vrije trap. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Francalanci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi met de inworp. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena draait met de bal, schiet en ... Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gallotta passt de bal in één keer door. Siena is nu in balbezit. Siena met een sublieme pass. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Maurizi met een sublieme pass. Siena rent richting de bal. Met opzet legt Kurbašić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kurbašić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Cosco is nu in balbezit. Cosco passt de bal zonder na te denken. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi schiet op doel. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 1:0

20e minuut.
Francalanci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Toma geeft een hoge lob. Maurizi springt en kopt de bal. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siena krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Casatis is nu in balbezit. Casatis passt de bal met de wreef. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi schiet op doel. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 2:0

25e minuut.
Zajić passt de bal in één keer door. Siena rent richting de bal. Siena speelt de bal door. Maurizi rent richting de bal. Maurizi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francalanci controleert de bal met de borst. Siena onderschept slim de pass. Siena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 3:0

28e minuut.
Melchiorri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena passt de bal zonder na te denken. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Celenza bokst de bal weg. Siena is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alpi zal de hoekschop nemen. Casatis controleert de bal met de borst. Siena is nu in balbezit. Siena schiet op doel. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 4:0

34e minuut.
Casatis is nu in balbezit. Casatis passt de bal in één keer door. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 5:0

36e minuut.
Alpi met een sublieme pass. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatis speelt de bal door. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi schiet op doel. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
van Geel speelt de bal door. Klungelig pakt Lo Zito de bal. Trabucco onderschept slim de pass. van Geel verovert de bal door een tackle van achteren. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gallotta met de inworp. Casatis kan de bal niet met de borst controleren. Casatis met een sublieme pass. Maurizi rent richting de bal. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Celenza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 39%, il ballerino 61%.
Tirosecco - il ballerino 6:0

47e minuut.
Siena passt de bal zonder na te denken. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi probeert naar een medespeler te passen. Siena rent richting de bal. Siena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta passt de bal in één keer door. Maurizi rent richting de bal. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cosco speelt de bal door. Maurizi rent richting de bal. Maurizi passt de bal in één keer door. Siena is nu in balbezit. Siena schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Maurizi rent richting de bal. Casatis rent richting de bal. Casatis passt de bal zonder na te denken. Siena is nu in balbezit. Siena draait met de bal, schiet en ... Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallotta neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Trabucco verovert de bal door een tackle van achteren. Trabucco passt de bal in één keer door. Cosco speelt de bal door. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 7:0

68e minuut.
van Geel passt de bal met de wreef. Zajić rent richting de bal. Zajić geeft een hoge lob. van Geel is nu in balbezit. van Geel schiet op doel. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klungelig pakt Maurizi de bal. Casatis rent richting de bal. Casatis passt de bal in één keer door. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Francalanci de bal onder controle te krijgen. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alpi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallotta is nu in balbezit. Gallotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 8:0

74e minuut.
Alpi met een sublieme pass. Casatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatis met een sublieme pass. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Siena probeert naar een medespeler te passen. Alpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi passt de bal met de wreef. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 9:0

83e minuut.
Trabucco neemt vlug de vrije trap. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna maakt een afschuwelijke overtreding. Caripuna krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Maurizi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francalanci rent richting de bal. Maurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 10:0

84e minuut.
Lo Zito probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel geeft een hoge lob. Lo Zito met een sublieme pass. Lettieri is nu in balbezit. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 10:1

90e minuut.
Gallotta met een sublieme pass. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena passt de bal in één keer door. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - il ballerino 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 43%, il ballerino 57%.
Tirosecco - il ballerino 11:1