Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazo Team Levski Pietra
532 modificato Tactiek quattrone
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Crăciunoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiyokumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiyokumo geeft de bal voor. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel. Petrényi bokst de bal weg.

10e minuut.
Citerio met een sublieme pass. Dirmeier rent richting de bal. Kiyokumo rent richting de bal. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Duţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sõrmus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi geeft een hoge lob. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krstić met een snelle inworp. Marañón Pérez rent richting de bal. Marañón Pérez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Citerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Citerio passt de bal in één keer door. Bert probeert naar een medespeler te passen. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Levski Pietra 1:0

23e minuut.
Ocando haalt uit met een fantastische trap. Hrustojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casamassima zal de hoekschop nemen. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lemasson is nu in balbezit. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier speelt de bal door. Citerio rent richting de bal. Citerio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lemasson rent richting de bal. Lemasson geeft een hoge lob. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima met een sublieme pass. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. Petrényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo geeft een hoge lob. Ocando is nu in balbezit. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 57%, Levski Pietra 43%.
Gazo Team - Levski Pietra 1:0

55e minuut.
Ignácz kopt de bal weg. Krstić met een sublieme pass. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Jelassi rent richting de bal. Jelassi haalt uit met een fantastische trap. Petrényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een hoge lob. Citerio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lemasson geeft een hoge lob. Hrustojević heeft problemen om de bal te vangen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Grelis geeft een lange en hoge pass. Ignácz kopt de bal weg. Lemasson probeert de bal aan de voet te houden. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Crăciunoiu met een snelle inworp. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een hoge lob. Dirmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. Ağabəyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Levski Pietra 2:0

85e minuut.
Lemasson passt de bal met de wreef. Krstić geeft een lange en hoge pass. Dirmeier kopt de bal weg. Citerio rent richting de bal. Citerio schiet op doel. Ağabəyli bokst de bal weg.

87e minuut.
Citerio probeert de bal aan de voet te houden. Hrustojević rent richting de bal. Hrustojević passt de bal met de wreef. Krstić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Casamassima is nu in balbezit. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov geeft de bal voor. Dirmeier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 43%, Levski Pietra 57%.
Gazo Team - Levski Pietra 2:0