Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Barletta1979
442 ballerino Tactiek ASSURDO
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbašić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbašić geeft een hoge lob. van Geel rent richting de bal. van Geel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 1:0

9e minuut.
Łyko met een sublieme pass. Buda rent richting de bal. Buda speelt de bal door. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Celenza bokst de bal weg. Kurbašić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
il ballerino - Barletta1979 1:1

11e minuut.
Caripuna verovert de bal door een tackle van achteren. Caripuna geeft een hoge lob. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal met de wreef. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyko is nu in balbezit. Łyko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 1:2

25e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal met de wreef. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Celenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 1:3

29e minuut.
Łyko kopt de bal weg. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała passt de bal met de wreef. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal in één keer door. Francalanci onderschept slim de pass. Buda probeert de bal met de borst te controleren. Buda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lettieri haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert naar een medespeler te passen. Ciapała speelt de bal door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Radusin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buda met een sublieme pass. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 70%, Barletta1979 30%.
il ballerino - Barletta1979 1:4

48e minuut.
Ciapała passt de bal met de wreef. Ticona probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ogierman de bal onder controle te krijgen. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 2:4

53e minuut.
Buda probeert naar een medespeler te passen. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zajić geeft een hoge lob. Martonyi kopt de bal weg. Radusin speelt de bal door. Lo Zito rent richting de bal. Lo Zito schiet op doel. Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stencel rent richting de bal. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 3:4

74e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een lange en hoge pass. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 3:5

78e minuut.
Ticona probeert naar een medespeler te passen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Ticona passt de bal in één keer door. Ciapała speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 3:6

81e minuut.
Francalanci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jędrychowski de bal. van Geel onderschept slim de pass. van Geel schiet op doel. Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 4:6

87e minuut.
Zajić is nu in balbezit. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała passt de bal in één keer door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Barletta1979 4:7

90e minuut.
Łyko passt de bal zonder na te denken. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Celenza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 57%, Barletta1979 43%.
il ballerino - Barletta1979 4:7