Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL PI Tirosecco
Q GOL-DON Tactiek centro
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten very good
good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Di Toma met een sublieme pass. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură begaat een overtreding. Negură krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kienast kopt de bal weg. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Melchiorri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Melchiorri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman geeft een hoge lob. López Vidal rent richting de bal. López Vidal heeft problemen om de bal te vangen. López Vidal haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Negură is nu in balbezit. Negură passt de bal met de wreef. Nomuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomuro geeft een lange en hoge pass. Byskov springt en kopt de bal. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Tirosecco 1:0

38e minuut.
Ereu passt de bal met de wreef. Negură is nu in balbezit. Negură met een sublieme pass. Bhavesh is nu in balbezit. Bhavesh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hofman is nu in balbezit. De Cola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubin. De Cola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Cola kan niet meer verder spelen. Felappi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 56%, Tirosecco 44%.
FC REAL PI - Tirosecco 1:0

60e minuut.
Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosco met een sublieme pass. Siena is nu in balbezit. Siena schiet op doel. Balaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - Tirosecco 1:1

63e minuut.
Negură met een sublieme pass. López Vidal is nu in balbezit. Gallotta begaat een overtreding. Gallotta krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gallotta met een snelle inworp. Cosco speelt de bal door. Hofman is nu in balbezit. Siena onderschept slim de pass. Siena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Tirosecco 1:2

78e minuut.
López Vidal is nu in balbezit. López Vidal met een sublieme pass. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov draait met de bal, schiet en ... Bădiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - Tirosecco 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 56%, Tirosecco 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL PI - Tirosecco 2:2