Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Pietra Barletta1979
quattrone Tactiek ASSURDO
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casamassima zal de hoekschop nemen. Ocando kopt de bal weg. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Barletta1979 1:0

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ocando stond buitenspel. Łyko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz schiet op doel. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ticona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticona speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Pietra - Barletta1979 1:1

14e minuut.
Inworp. Sõrmus met de inworp. Jelassi geeft een hoge lob. Ocando heeft problemen om de bal te vangen. Falešník verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ignácz geeft de bal voor. Falešník is nu in balbezit. Falešník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jakovljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovljević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jakovljević heeft problemen om de bal te vangen. Jakovljević geeft een lange en hoge pass. Canavesi probeert de bal aan de voet te houden. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casamassima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi rent richting de bal. Jelassi geeft een hoge lob. Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Barletta1979 2:1

32e minuut.
Falešník geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casamassima met de inworp. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi geeft een lange en hoge pass. Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ignácz geeft een hoge lob. Inworp. Ticona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 61%, Barletta1979 39%.
Levski Pietra - Barletta1979 2:1

53e minuut.
Ticona passt de bal zonder na te denken. Jędrychowski heeft problemen om de bal te vangen. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel. Ağabəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Pietra - Barletta1979 2:2

62e minuut.
Markuszewski met een harde bal richting middenveld. Łyko kopt de bal weg. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Ticona kan de bal niet met de borst controleren. Ticona passt de bal zonder na te denken. Ağabəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sõrmus verovert de bal door een tackle van achteren. Sõrmus geeft een lange en hoge pass. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando onderschept slim de pass. Ocando schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Barletta1979 3:2

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Markuszewski niet meer kan verder spelen. Piruşca komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jędrychowski geeft de bal voor. Ciapała kopt de bal weg. Jakovljević probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lemasson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jędrychowski de bal onder controle te krijgen. Constantin probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Piruşca bokst de bal weg.

75e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Bert rent richting de bal. Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Antosiewicz schiet op doel. Ağabəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Pietra - Barletta1979 3:3

82e minuut.
Ciapała met een sublieme pass. Ignácz is nu in balbezit. Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Antosiewicz schiet op doel. Ağabəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Barletta1979 3:4

83e minuut.
Kiyokumo passt de bal in één keer door. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Buda met een sublieme pass. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Lemasson geeft een lange en hoge pass. Falešník verovert de bal door een tackle van achteren. Ocando is nu in balbezit. Ocando schiet op doel. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 59%, Barletta1979 41%.
Levski Pietra - Barletta1979 3:4