Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Villains Real Plebiscito
Mike 4-2-4 Tactiek jorgenA
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 54.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Radunović passt de bal in één keer door. Farías is nu in balbezit. Abacciolo rent richting de bal. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz probeert naar een medespeler te passen. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Centurioni kopt de bal weg. Abacciolo kan de bal niet met de borst controleren. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gaspar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:1

9e minuut.
Angelillis is nu in balbezit. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal met de wreef. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:2

16e minuut.
De Monte passt de bal zonder na te denken. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Brembati met een sublieme pass. Radunović rent richting de bal. Radunović met een sublieme pass. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rasori is nu in balbezit. Gaspar onderschept slim de pass. Berretti is nu in balbezit. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angelillis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaspar neemt de hoekschop. Ganz krijgt zijn hoofd ertegen. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Croitoru probeert de bal met de borst te controleren. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović passt de bal in één keer door. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Centurioni probeert naar een medespeler te passen. Radunović rent richting de bal. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:3

30e minuut.
Centurioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Centurioni geeft een lange en hoge pass. Gaspar kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Farías draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berretti probeert de bal met de borst te controleren. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar passt de bal in één keer door. Angelillis speelt de bal door. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías haalt uit met een fantastische trap. Marchesi bokst de bal weg.

37e minuut.
Marchesi speelt de bal door. Centurioni kopt de bal weg. Abacciolo heeft problemen om de bal te vangen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías haalt uit met een fantastische trap. Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Centurioni passt de bal in één keer door. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz passt de bal met de wreef. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:4

42e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Farías onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivera. Farías roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Farías kan niet meer verder spelen. Lamalfa komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Radunović is nu in balbezit. Radunović geeft een hoge lob. Ganz kopt de bal weg. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 86%, Real Plebiscito 14%.
Milano Villains - Real Plebiscito 0:4

53e minuut.
Olivera rent richting de bal. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa haalt uit met een fantastische trap. Marchesi bokst de bal weg.

54e minuut.
Radunović passt de bal zonder na te denken. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar speelt de bal door. Daar is Lamalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamalfa schiet op doel. Marchesi bokst de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Croitoru. Centurioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Monte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamalfa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganz met de inworp. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni verovert de bal door een tackle van achteren. Centurioni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Potestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz verovert de bal door een tackle van achteren. Ganz speelt de bal door. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft de bal voor. Lamalfa kopt de bal weg. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelillis geeft een hoge lob. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft de bal voor. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De Monte verovert de bal door een tackle van achteren. De Monte speelt de bal door. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa haalt uit met een fantastische trap. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:6

88e minuut.
Ganz passt de bal met de wreef. Angelillis rent richting de bal. Lamalfa onderschept slim de pass. Lamalfa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Real Plebiscito 0:7

89e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Lamalfa onderschept slim de pass. Lamalfa passt de bal in één keer door. Ganz is nu in balbezit. Ganz schiet op doel. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 82%, Real Plebiscito 18%.
Milano Villains - Real Plebiscito 0:7